Victor Ponta, atac dur la adresa Vioricăi Dăncilă: Se exprimă în română mai rău decât un elev de gimnaziu

Loading...

Fostul premier și președinte al PSD Victor Ponta pune tunurile pe Viorica Dăncilă. Și o critică dur pentru aparițiile publice în ultima vreme, insistând pe greșelile numeroase de exprimare pe care le face.

„EDUCATIA – este cel mai important domeniu in care Romania pierde competitia la nivel mondial si in care faci pasi inapoi in loc sa mearga intre primele tari ale Lumii ! Avem tineri cu aptitudini educationale si digitale iesite din comun si ii “exportam” in benficiul altora! Trebuie insa sa ai modele pozitive pe care oamenii sa le urmeze – nu sa promovezi incultura si incapacitatea de a te exprima !

Nu vorbesc doar de salariile pentru profesori, de scoli modernizate si de manuale inteligente – ma refer la modul in care promovam incultura si lipsa de educatie , la faptul ca le consideram ceva de laudat si apreciat ca fiind “romanesc”!!! Ceea ce este o oroare si o greseala fundamentala!

Cum poti sa faci o campanie de Propaganda care sa laude Premierul ca vorbeste la Bruxelles in limba romana ca sa le arate ea la europeni ce “tare” este?!?! Engleza si franceza sunt limbile de lucru ale UE si avem un premier care a stat 8 ani la Bruxelles fara sa o invete pe niciuna! Cum poti sa pui guvernarea tarii in mainile unei persoane care , atunci cand nu citeste, se exprima in limba romana mai rau decat un elev de gimnaziu?!? Cum poti sa fii Presedintele PSD si sa nu participi la reuniunile trimestriale ale liderilor PES pentru ca nu intelegi ce se discuta si nu poti avea discutii informale?

Citeste si:  Vladimir Socor: Politica externă a Republicii Moldova este cea a unui stat capturat

Am intrat in politica si in PSD ascultandu-l pe Adrian Nastase vorbind la Paris sau la Washington la fel de bine ca si la Bucuresti / am fost mandru ca in Plenul Adunarii Generale a ONU sau al Consiliului European am avut posibilitatea sa vorbesc in engleza si franceza , iar la Roma sau la Madrid am fost laudat pentru faptul ca romanii sunt atat de talentati si capabili sa invete atat de repede limba tarii in care traiesc!

Nu este vina Vioricai Dancila pentru discursurile de un populism gretos pe care le citeste in sedinta de Guvern sau in plenul Parlamentului / nu este vina sa ca nu poate sa se exprime corect si coerent cand face declaratii ( cum este cazul in ceea ce puteti sa incercati sa cititi mai jos) / ganditi-va cat de putin il intereseaza Educatia pe cel care a promovat-o in acesta functie – si cat de ticalosi sunt cei care ii iau banii si functiile sa o laude in public ( in timp ce rad si o batjocoresc in privat)!”, scrie Victor Ponta.

Citeste si:  Ingrid Mocanu, după referendum: E momentul să se nască o forță politică diferită
Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  3. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  4. ”Mihai Constantinescu a murit!” Știrea care a pus pe jar o lume întreagă
  5. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  6. Referendumul a băgat zâzanie între vedete! Ionuț Cristache, atac la adresa Oanei Pellea:
  7. Se castiga bani pe YouTube ?
  8. De ce poartă Nina colanţi?