Politica

Victor Ponta: Actualul PSD va sacrifica tot, până la conflict total se va merge

Loading...
Preşedintele Pro România, Victor Ponta a vorbit la Imparţial despre situaţia în premieră în care se află România din punct de vedere al diplomaţiei la nivelul Uniunii Europene.

El s-a referit la discuţiile din Parlamentul European, la discursul Vioricăi Dăncilă după dezbaterile despre România şi la promovarea ideii de RoExit.

Victor Ponta a spus că este pentru prima dată când este adusă în discuţie o astfel de idee „insidioasă, care sapă la încredere” şi a subliniat că „e grav că România singură s-a băgat în această chestiune”.

România a mai avut conflicte pe care le-a dus pe scena europeană, de fiecare dată conflictul se purta pe familii politice. Acum e prima dată, am văzut că Dăncilă a fost acolo, când toate grupurile politice au fost împotriva României şi când reprezentantul României a trecut la faza la care nu mai există dialog.

Declaraţiile politice de acasă pe care le face orice om politic nu trebuie să ducă la lipsă de dialog şi ruptură pe plan european. Trebuie să îţi promovezi interesul naţional în cadrul UE. E pentru prima dată când dialogul e total întrerupt, şi e pentru prima dată când în România, având protecţia şi sprijinul unui partid important – PSD – şi al unor trusturi de presă, se promovează ideea de RoExit. E o idee care va rămâne după ce Dragnea nu va mai fi şef al PSD, e o idee insidioasă care sapă în încredere.

E grav că România singură s-a băgat în această chestiune. Toţi ştim că doamna Dăncilă nu decide nimic şi cei de la Bruxelles ştiu asta, dar nu-i pot spune: vino cu Dragnea de mână să vorbim!

Actualul PSD va sacrifica tot, până la conflict total se va merge. Pentru Dragnea varianta nu e că pierde puterea, ci că merge să execute pedeapsă privativă de libertate în penitenciar. Şi va face mult mai mult decât au făcut Orban (Ungaria) şi Kaczynski (Polonia) pentru că are mult mai mult de pierdut”, a declarat Victor Ponta.

Etichete:

victor ponta
,
liviu Dragnea
,
guvern psd
,
guvern dancila
,
roexit
,
romania uniunea europeana critici
,
psd uniunea eruopeana

Join the LARGEST XXX Cam Site

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.