UNPR, protocol cu PSD. Oprea: Ne pregătim pentru alegeri

Loading...

Principala preocupare a UNPR este pregătirea pentru alegerile europarlamentare, prezidenţiale şi locale, dar şi refacerea organizaţiilor din mai multe judeţe transilvane, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, preşedintele fondator al partidului, Gabriel Oprea, prezent timp de două zile la reuniunea naţională a organizaţiilor UNPR din nord-vestul ţării. 

„Ne pregătim pentru următoarele alegeri europarlamentare, prezidenţiale, locale şi parlamentare şi trebuie să ne organizăm. Am avut luna trecută o întâlnire la Iaşi, foarte bună, astăzi aici, luna viitoare în Bucureşti(…) Am fost un partid care a avut sute de mii de membri, iar astăzi, aproape 90% dintre ei nu mai fac politică. Îi aşteptăm înapoi la UNPR. Cred că mesajul de aici din Maramureşul istoric e foarte important pentru ei.

În anul Centenarului, aşteptăm patrioţii români să vină la un partid de interes naţional. (…) La un moment dat acest termen a fost luat în băşcălie şi nu este în regulă (…) Am făcut multe pentru rezerviştii militari, armată, poliţie, pompieri şi îi aşteptăm la UNPR. Militarii activi să ne urmărească proiectele şi să ne voteze. Sperăm într-un rezultat bun la europarlamentare şi sperăm ca în anul 2020, să intrăm în Parlamentul României”, a spus Gabriel Oprea. 

Citeste si:  Caru' cu vedete: Kate Middleton, în vizorul teroriștilor; Viața după infarct: Busu renunță la teatru, la știrile de dimineață și la proiectul culinar! Se apucă de scris; Mihai Trăistariu s-a retras de la Eurovision. Care este motivu

Protocolul cu PSD încă funcţionează

Totodată, preşedintele UNPR a menţionat că protocolul cu PSD încă funcţionează, însă în perspectiva alegerilor, partidul vede la orizont posibile alte alianţe politice. 

„În mod normal din punct de vedere strict juridic, da, protocolul cu PSD, funcţionează. Noi am fost alianţa de centru-stânga înregistrată la Tribunal până-n 2020, inclusiv. Nu a denunţat-o nimeni. Discutăm în conducere în primul rând să ne reorganizăm, şi aş vrea cu toată modestia să vă spun că în anul 2015, UNPR-ul avea la peste 12%, în toate sondajele. Eu, personal mă bucuram de un 32%, dacă vă mai aduceţi aminte (…)Ne organizăm în aşa fel încât să reprezentăm ceva, să fim la fel de serioşi, iar în politică se fac şi alianţe, bineînţeles (…) O să vedem cum facem alianţe. Ne caută toţi dacă suntem buni!(…) Noi vrem să fim buni, şi să ne prezentăm cât mai bine în alegeri ” a declarat Gabriel Oprea. 

Citeste si:  Pledoarie pentru o politica de calitate: "E nevoie de o masa critica, dar si de presiune din interiorul partidelor" Interviu
Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. Home page
  3. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  4. Horoscop politic 2019, Cristina Demetrescu despre Dăncilă, Dragnea, Iohannis
  5. Chiar din prima seara m-au luat in primire. M-au fortat sa ma asez in genunchi si sa pun gura pe marginea băncuței de lângă pat.
  6. Oferte pentru români de muncă în abatoarele din Germania
  7. Cutremurător! ASTROLOGUL vedetelor din ROMÂNIA lansează profeția DUREROASĂ: ‘Se va omorî... Destinul va dărâma tot din temelii’
  8. HOROSCOP CHINEZESC 2019 Dragnea, Iohannis și Tăriceanu