UNPR, protocol cu PSD. Oprea: Ne pregătim pentru alegeri

Loading...

Principala preocupare a UNPR este pregătirea pentru alegerile europarlamentare, prezidenţiale şi locale, dar şi refacerea organizaţiilor din mai multe judeţe transilvane, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, preşedintele fondator al partidului, Gabriel Oprea, prezent timp de două zile la reuniunea naţională a organizaţiilor UNPR din nord-vestul ţării. 

„Ne pregătim pentru următoarele alegeri europarlamentare, prezidenţiale, locale şi parlamentare şi trebuie să ne organizăm. Am avut luna trecută o întâlnire la Iaşi, foarte bună, astăzi aici, luna viitoare în Bucureşti(…) Am fost un partid care a avut sute de mii de membri, iar astăzi, aproape 90% dintre ei nu mai fac politică. Îi aşteptăm înapoi la UNPR. Cred că mesajul de aici din Maramureşul istoric e foarte important pentru ei.

În anul Centenarului, aşteptăm patrioţii români să vină la un partid de interes naţional. (…) La un moment dat acest termen a fost luat în băşcălie şi nu este în regulă (…) Am făcut multe pentru rezerviştii militari, armată, poliţie, pompieri şi îi aşteptăm la UNPR. Militarii activi să ne urmărească proiectele şi să ne voteze. Sperăm într-un rezultat bun la europarlamentare şi sperăm ca în anul 2020, să intrăm în Parlamentul României”, a spus Gabriel Oprea. 

Citeste si:  Ce răspunde Tăriceanu când este întrebat dacă președintele Iohannis va fi suspendat

Protocolul cu PSD încă funcţionează

Totodată, preşedintele UNPR a menţionat că protocolul cu PSD încă funcţionează, însă în perspectiva alegerilor, partidul vede la orizont posibile alte alianţe politice. 

„În mod normal din punct de vedere strict juridic, da, protocolul cu PSD, funcţionează. Noi am fost alianţa de centru-stânga înregistrată la Tribunal până-n 2020, inclusiv. Nu a denunţat-o nimeni. Discutăm în conducere în primul rând să ne reorganizăm, şi aş vrea cu toată modestia să vă spun că în anul 2015, UNPR-ul avea la peste 12%, în toate sondajele. Eu, personal mă bucuram de un 32%, dacă vă mai aduceţi aminte (…)Ne organizăm în aşa fel încât să reprezentăm ceva, să fim la fel de serioşi, iar în politică se fac şi alianţe, bineînţeles (…) O să vedem cum facem alianţe. Ne caută toţi dacă suntem buni!(…) Noi vrem să fim buni, şi să ne prezentăm cât mai bine în alegeri ” a declarat Gabriel Oprea. 

Citeste si:  Isteria perucilor! Motivul pentru care vedetele poartă păr fals
Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. Home page
  3. Mai este Simona Halep virgină?
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. Chiar din prima seara m-au luat in primire. M-au fortat sa ma asez in genunchi si sa pun gura pe marginea băncuței de lângă pat.
  6. O zi din viata unei Mame - Merita citit.
  7. "Sânii mei sunt naturali.." Cristina, piti de Romania cu sâni imenşi.
  8. Legatura dintre Președintele Klaus Iohannis si SECURITATE