Un partid cu Gușă

Loading...

Un partid cu Gușă 1

Anunțul lui Cosmin Gușă a  stîrnit mai multe zîmbete decît speranțe. El  a fost făcut într-un moment în care se strînge lațul în jurul Realității TV. Cosmin Gușă, Rareș Bogdan, Monica Macovei și  toată trupa din preajma lui Klaus Iohannis au încercat să transforme situația critică a postului de televiziune într-o problemă de suprimare a libertății presei, deși  ne aflăm în fața unui furt al unei societăți de televiziune pe baza unui fals în acte. Documentul publicat de Cotidianul.ro confirmă fără putiință de tăgadă constatarea DNA: Maricel Păcuraru și Cosmin Gușă au furat postul Realitatea TV de la Blue Link Communication. Si că de ani buni, Realitatea Tv  o tîrîie în insolvențe, plătind statului român un fel de zero bani și zero lei.

Ca să acopere pericolul  care planează asupra postului de televiziune cu care își fac aranjamentele în fiecare zi,Cosmin Gușă a lansat  comedia cu făcutul unui partid numit Partidul Realitatea și care nu va influența în nici un fel politica editorială a postului.Hazul este nesfîrșit,c a și prefăcătoria! Vadim a pornit  tot de la o afacere media ( revista Romania Mare), fiind actorul principal al operațiunii. Dar Vadim cît a fost el de zăltat și de păpușat, avea un anume farmec, plus o anume cultură bazată pe o memorie elefantină. Partid dintr-o televiziune a  făcut și Dan Diaconescu, mult mai abil jucător și sforar. Si, cu toți bani și cu toate învîrtelile sale, a sfeclit-o și el.Dan Diaconescu avea ceva naiv și diabolic, un fel de actorie pe înțelesul tuturor și prindea în plasa discursului său găunos mii și zeci de mii de fraieri de la periferie. Gușă n-are acces la omul simplu cu care să facă procente.Pentru românul de rînd,  Gușă  este plicticos, de neînțeles și mult prea arogant. Nu prinde. Nu are nici popularitatea lui Gigi Becali. Nu cred că se bucură nici de susținerea lui Klaus Iohannis. Doar n-o să-l cheme să-l îngroape în sfaturi, cum a încercat cu Traian Băsescu pănă cînd și acesta l-a dat afară.

Citeste si:  Corectitudine politică sau gafă? La Ceremonia de preluare a Președinției UE de la Ateneu Corul Madrigal NU a cântat ultima parte a imnului național, strofa despre „preoții cu crucea-n frunte”, deși era obligat de lege

Deci  Gușă și Rareș Bogdan  vor să-și facă partid. Independenții Rareș Bogdan și Cosmin Gușă vor apărea pe micul ecran și nu-și vor  zice nimic și niciodată despre existența partidului lor, nici a SRI-ului, nici măcar a lui Klaus Iohannis.

Cum și în ce fel va face Cosmin Gușă un partid? După lecțiile pe care le-a învățat la PSD, despre care spune că l-a condus, uitînd să precizeze că Adrian Năstase l-a dat afară.D upă modelul și stilul PIN  în care n-a mai rămas nici Lavinia Sandru? Nu știe Cosmin Gușă că nu are lipici la pubic, chiar dacă ar fi să doarmă și pe micul ecran?Si, că oricît ar vorbi prin telefon, despre oricîte situații speciale, nu va  trece de 1%? Nu realizează el că în loc să atragă susținători, interventiile sale lungi, prețioase, plicticoase mai mult au alungat publicul decît l-au atras. Sau va păstra tipicul PIN dar o va înlocui pe Lavinia Șandru cu  Denis Rifai?

Citeste si:  Dieta cu care Adela Popescu a slăbit miraculos: Cât îi indică vedetei cântarul la o lună după naştere (FOTO)

Oricît s-ar strădui Cosmin Gușă și susținătorii săi nu vor izbuti să  urnească un partid important.N-au reușit nici alții. Nici PMP, nici USR, nici Cioloș și nici Ponta.Un partid nu se face cu vorbe și cu oameni care figurează de ani de  zile pe listele de aventurieri,de fanfaroni și impostori. Or fi vrînd unii să fărîmițeze tot spectrul politic românesc pentru a putea recompune alianțe și blocuri după bunul lor plac, dar nu cu oricine poți încropi o mișcare politică.

Chair  dacă unele idei scăpate de Cosmin Gușă sunt  interesante, omul este un personaj uzat poltic și comunicațional. Dorința lui  de a se băga în cărți cu orice preț nu depășește cu mult Federația Română de Arte  Marțiale.

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  3. BĂTAIE între vedete! Umilință TOTALĂ pentru BIANCA DRĂGUȘANU: A fost dată AFARĂ cu forța
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. Planurile de acasă nu se potrivesc cu realitatea din sezonul 2 „Asia Express”, cel mai dur reality show de aventură!
  6. Asia Express 2019 începe azi! Câți bani ia câștigătorul competiției - Stiri Mondene
  7. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  8. E cea mai proasta perioada a muzicii romanesti de pana acum, si nu vad nicio luminita la capatul tunelului !