Un nume GREU din POLITICĂ DĂ CĂRȚILE pe FAȚĂ. Care este, de fapt, ȘANSA României pentru a se DEZVOLTA. Nimeni nu se AȘTEPTA la ASTA

Loading...

„Ştim foarte bine modul în care este percepută comunitatea romă: o comunitate afectată de lipsuri sociale, educaţionale şi o anumită doză de intoleranţă pe care o are majoritatea. De multe ori a fost supusă marginalizării, accesului mai greu spre educaţie.

Astfel de fapte creează o distanţă şi mai mare între comunitatea aceasta minoritară şi respectiv majoritatea (…) Se gândeau cei care gestionează nişte societăţi comerciale mari, unde lucrează astăzi 2.000-3.000 de rromi, cum să aducă forţa de muncă din Asia, asta gândinu-ne la faptul că avem suficientă forţă de muncă neşlefuită din punct de vedere profesional (…)

Dacă nu mă lăsaţi să spun chestia asta acum, nu mai vorbim. O să vă spun un lucru care vă va revolta. Şansa României în următorii 10-20 de ani este comunitatea romă, dacă o să avem inteligența, astăzi, să îi ducem la şcoală, să le oferim o şansă, după ce au terminat şcoala, să aibă o locuinţă, să le dăm stabilitate, să le oferim utilităţi, să le oferim şansa copiilor pe care îi vor aduce pe lume”, a declarat primarul Cherecheș, pentru România TV.

Citeste si:  Tăriceanu, adevărul despre moțiunea de cenzură a Opoziției

Tudor Chirila a iesit in strada! Artistul este vizibil SOCAT, dupa decizia Guvernului! Mesaj TULBURATOR

Un nume GREU din POLITICĂ DĂ CĂRȚILE pe FAȚĂ. Care este, de fapt, ȘANSA României pentru a se DEZVOLTA. Nimeni nu se AȘTEPTA la ASTA 2 Un nume GREU din POLITICĂ DĂ CĂRȚILE pe FAȚĂ. Care este, de fapt, ȘANSA României pentru a se DEZVOLTA. Nimeni nu se AȘTEPTA la ASTA 3
Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  3. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  4. Chiar din prima seara m-au luat in primire. M-au fortat sa ma asez in genunchi si sa pun gura pe marginea băncuței de lângă pat.
  5. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  6. Horoscop politic 2019, Cristina Demetrescu despre Dăncilă, Dragnea, Iohannis
  7. Secretul prin care Iohannis a ajuns Presedintele Romaniei
  8. Mai este Simona Halep virgină?