Un nume GREU din POLITICĂ aruncă BOMBA. Soluția SALVATOARE pentru ROMÂNIA: CĂDEREA GUVERNULUI

Loading...

Unul dintre motivele care a stat la baza adoptării de către Parlamentul European a rezoluției împotiva României s-a referit la modificarea legislației penale de către actuala Guvernare.

Într-un interviu acordat pentru Digi24, Ilie Bolojan, președintele PNL Bihor a punctat că „Toate aceste modificări, în afară de corectarea unor cazuri care în mod cert sunt discutabile, nu fac altceva decât să acționeze pentru a răsturna un principiu și anume că nimeni nu este mai presus de lege”.

Alt motiv pentru adoptarea rezoluției l-au constituit violențele de la protestul din 10 august.

„Parlamentul European se arată îngrijorat de felul în care s-a acționat. În plus, prin ordinele date Jandarmeriei s-a adus la o atingere a imaginii acestei arme în România și orice stat, inclusiv România, are nevoie de forțe de ordine care au un prestigiu destul de mare”.

Potrivit liderului PNL Bihor, cât timp România va fi administrată de Guvernul Viorica Dăncilă, este greu de crezut că oficialii de la Bruxelles își vor schimba punctul de vedere.

Citeste si:  Bani risipiti pentru... nimic - Politica - Ziarul BURSA

În opinia lui Bolojan, alocările de fonduri europene pentru exercițiul bugetar2020-2027, condiționate de respectarea statului de drept, s-ar putea diminua în cazul țării noastre. Concluzia liderului liberal a fost fermă: „Căderea Guvernului Dăncilă ar fi un lucru foarte bun pentru țara noastră, pentru că, la modul în care funcționează astăzi Guvernul și ceea ce se întâmplă, lucrurile lasă mult de dorit”.

Ilie Bolojan a criticat și felul în care social-democrații au anunțat liste de remanieri în cazul ministrilor cabinetului Dăncilă. „Cei care știu că ar urma să plece nu își mai asumă răspunderi, ministerele nu mai au o direcție clară de acțiune.”

Politicianul a vorbit și despre amânarea construirii celor trei spitale regonale de urgență, promise de PSD în campania electorală din 2016. Cel care urma să fie construit în județul Cluj, la Florești, ar fi dispus de 800 de paturi și ar fi deservit și pacienții cu probleme grave din Bihor.

Ilie Bolojan, președintele PNL Bihor: „Amânarea de către Guvernul PSD a construirii acestor spitale este o gravă eroare medicală. Acestea spitale au fost evaluate la circa 600 de milioane de euro din care 150 de milioane de euro erau finanțate garantat din bani europeni”.

Citeste si:  Wizzair şi Ryanair, nouă politică de preț pentru bagajele de mână. Cât vom plăti

Restul banilor putea fi asigurat din bugetul local ori din împrumuturi, susține liderul PNL Bihor, care a criticat investițiile în alte proiecte fără importanță.

ANM, prognoză specială pentru București: Ninsori de ultimă oră în Capitală

Un nume GREU din POLITICĂ aruncă BOMBA. Soluția SALVATOARE pentru ROMÂNIA: CĂDEREA GUVERNULUI 2 Un nume GREU din POLITICĂ aruncă BOMBA. Soluția SALVATOARE pentru ROMÂNIA: CĂDEREA GUVERNULUI 3
Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  3. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  4. Chiar din prima seara m-au luat in primire. M-au fortat sa ma asez in genunchi si sa pun gura pe marginea băncuței de lângă pat.
  5. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  6. Horoscop politic 2019, Cristina Demetrescu despre Dăncilă, Dragnea, Iohannis
  7. Secretul prin care Iohannis a ajuns Presedintele Romaniei
  8. Mai este Simona Halep virgină?