Politica

Un IMPORTANT lider PSD, despre Parlamentul EUROPEAN: „LUPTA politică MESCHINĂ e făcută pe seama IMAGINII noastre”

Loading...

Dan Nica a declarat că Premierul Dăncilă se va prezenta în fața Parlamentului European pentru a „apăra țara și onoarea țării”.

„Doamna prim-ministru vine mâine să răspundă la ce, că nu e acuzată de nimic. Nici România. Deci nu există un document sau măcar lansate câteva teme de care să poată să spună câteva lucruri. Dar, binenţeles, doamna prim-ministru cred că procedează foarte corect – «Am venit să-mi apăr ţara şi să apăr onoarea ţării mele». Indiferent de lucrurile care se vor întâmmpla mâine, cred că nu-şi vor putea permite să nu-i dea timp de răspuns. Ar fi absolut penibil să chemi primul-ministru al unei ţări la o dezbatere despre ţara unde e prim-ministru şi să nu-i dai voie să răspundă la întrebări”, a declarat Nica.

El a declarat că cele cinci minute alocate Premierului Dăncilă denotă o „luptă politică meschină”.

„Din păcate lupta politică meschină e făcută pe seama imaginii noastre pentru ca unii sau alţii să obţină câteva voturi în plus, cred ei. Eu le spun tuturor- cei care au mizat pe aşa ceva nu vor avea parte decât de ura şi dispreţul românilor. Nu faci politică pe pielea propriei tale ţări şi pe imaginea ei. Suntem cu toţii români şi cu toţii vrem să fim respectaţi”, a declarat Nica într-o emisiune de televiziune.

El a mai precizat că nu poate fi vorba de activarea Articolului 7 în cazul României.

Un IMPORTANT lider PSD, despre Parlamentul EUROPEAN: „LUPTA politică MESCHINĂ e făcută pe seama IMAGINII noastre” 2

Un IMPORTANT lider PSD, despre Parlamentul EUROPEAN: „LUPTA politică MESCHINĂ e făcută pe seama IMAGINII noastre” 3

Join the LARGEST XXX Cam Site

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.