Un fost primar PSD face declarații ȘOCANTE despre MOARTEA LUI DRAGNEA! SCANDALUL MOMENTULUI în politică

Loading...

Mihai Chirică, primarul Iașului, a declarat luni seara că interzicerea focurilor de artificii la un eveniment important din oraș este o „presiune politică nepermisă”.

Chirică a precizat că ieșenii se vor bucura de concert și poate, cât de curând de un foc de artificii.

„Asta chiar dacă trebuie să tragem din Teleorman, o să tragem şi de acolo. Vom fi aici şi după ce moare Dragnea şi dispar toate lichelele”, a declarat Chirică.

„Este o presiune nepermisă din partea factorului politic. Nu încercăm să forţăm legea, nu este misiunea mea, ca primar, să fiu primul care dă tonul dezordinii. E cusută cu puţină aţă roşie toată povestea asta, dar ieşenii se vor bucura de un concert foarte frumos şi poate şi de un foc de artificii cât mai curând. Asta chiar dacă trebuie să tragem din Teleorman, o să tragem şi de acolo. Vom fi aici şi după ce moare Dragnea şi dispar toate lichelele. La dispariţia fiecărui lider neocomunist din România, eu personal, din salariul meu, voi face un mic foc de artificii, cât îmi voi permite şi eu şi pot să spun că mă voi bucura”, a spus primarul Iașului.

Citeste si:  Creşterea salariului minim, fără impact bugetar. Florin Cîţu acuză Comisia de Prognoză de subordonare politică faţă de Liviu Dragnea

Deși inițial era anunțat un foc de artificii, la încheierea sărbătorilor orașului, Primăria a informat cetățenii că va renunța la acest lucru, întrucât Poliția a notificat municipalitatea că autorizaţia emisă de ISU şi-a pierdut valabilitatea.

Un fost primar PSD face declarații ȘOCANTE despre MOARTEA LUI DRAGNEA! SCANDALUL MOMENTULUI în politică 2 Un fost primar PSD face declarații ȘOCANTE despre MOARTEA LUI DRAGNEA! SCANDALUL MOMENTULUI în politică 3
Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. Mai este Simona Halep virgină?
  3. Home page
  4. Legatura dintre Președintele Klaus Iohannis si SECURITATE
  5. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  6. Ferma 2019. Unde se filmează emisiunea de la Pro Tv. Povestea uluitoare a locului
  7. Chiar din prima seara m-au luat in primire. M-au fortat sa ma asez in genunchi si sa pun gura pe marginea băncuței de lângă pat.
  8. "Sânii mei sunt naturali.." Cristina, piti de Romania cu sâni imenşi.