Politica

Un fost GREU din PSD și-a înregistrat un NOU PARTID. Breaking news în politică!

Loading...

Numele acestui partid nu apare pentru prima oară în prim plan. În 2015, când au fost excluși din PSD, Mircea Geoană și Marian Vanghelie au spus că își lansează un nou partid cu acest nume. Mai mult, în 12 ianuarie 2015, partenera de viață a lui Marian Vanghelie, Oana Niculescu-Mizil, și Ana Maria Cătănuță, fosta consilieră a lui Mircea Geoană, au cerut la OSIM înregistrarea mărcii: ”Partidul Social Democrat Independent”. Formațiunea politică a celor doi foști grei din PSD avea să fie anunțată pe 31 ianuarie. Între timp, între cei doi a intervenit o răcire a relațiilor.

Acum, la Curtea de Apel, cererea de înregistrare a partidului cu același nume a fost depusă de trei persoane: Petre Marian Leonard, Loredana Zidărescu și Eduard Pușchin.

Curtea a decis, pe 27 noiembrie: ”Admite cererea. Acordă personalitate juridică Partidului Social Democrat Independent (P.S.D.I.). Dispune înregistrarea în registrul special a Partidului Social Democrat Independent (P.S.D.I.), în condițiile Statutului Partidului depus la data de 26.11.2018. Definitivă.”

Acum, normal, dată fiind coincidența de nume și fiind cunoscute declarațiile recente ale lui Marian Vanghelie, că își va face un partid, diferit de cele ale rivalilor Liviu Dragnea și Victor Ponta, se speculează că noua formațiune politică are legături cu el.


ULTIMA ORA! Abia acum incep problemele pentru Elena UDREA! Cine o cauta

Un fost GREU din PSD și-a înregistrat un NOU PARTID. Breaking news în politică! 2

Un fost GREU din PSD și-a înregistrat un NOU PARTID. Breaking news în politică! 3

Join the LARGEST XXX Cam Site

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.