Un fost GREU din PSD și-a înregistrat un NOU PARTID. Breaking news în politică!

Loading...

Numele acestui partid nu apare pentru prima oară în prim plan. În 2015, când au fost excluși din PSD, Mircea Geoană și Marian Vanghelie au spus că își lansează un nou partid cu acest nume. Mai mult, în 12 ianuarie 2015, partenera de viață a lui Marian Vanghelie, Oana Niculescu-Mizil, și Ana Maria Cătănuță, fosta consilieră a lui Mircea Geoană, au cerut la OSIM înregistrarea mărcii: ”Partidul Social Democrat Independent”. Formațiunea politică a celor doi foști grei din PSD avea să fie anunțată pe 31 ianuarie. Între timp, între cei doi a intervenit o răcire a relațiilor.

Acum, la Curtea de Apel, cererea de înregistrare a partidului cu același nume a fost depusă de trei persoane: Petre Marian Leonard, Loredana Zidărescu și Eduard Pușchin.

Curtea a decis, pe 27 noiembrie: ”Admite cererea. Acordă personalitate juridică Partidului Social Democrat Independent (P.S.D.I.). Dispune înregistrarea în registrul special a Partidului Social Democrat Independent (P.S.D.I.), în condițiile Statutului Partidului depus la data de 26.11.2018. Definitivă.”

Citeste si:  DAN BARNA (USR): Guvernul, fara sanse in privinta Presedintiei Consiliului UE - Politica - Ziarul BURSA

Acum, normal, dată fiind coincidența de nume și fiind cunoscute declarațiile recente ale lui Marian Vanghelie, că își va face un partid, diferit de cele ale rivalilor Liviu Dragnea și Victor Ponta, se speculează că noua formațiune politică are legături cu el.

ULTIMA ORA! Abia acum incep problemele pentru Elena UDREA! Cine o cauta

Un fost GREU din PSD și-a înregistrat un NOU PARTID. Breaking news în politică! 2 Un fost GREU din PSD și-a înregistrat un NOU PARTID. Breaking news în politică! 3
Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  3. BĂTAIE între vedete! Umilință TOTALĂ pentru BIANCA DRĂGUȘANU: A fost dată AFARĂ cu forța
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. Anevoiosul Drum al Elefantului a început! 18 vedete în cursa Asia Express
  6. Caru cu vedete: Nicole Scherzinger, in stare de SOC! Hackerii i-au spart telefonul si au publicat un clip intim cu Hamilton; Cu totul la vedere! Kim Kardashian, într-un outfit extrem de sexy pe covorul roşu; Reacția lui Trăistariu, după ce Ester Peony a câștigat Eurovision România;
  7. E cea mai proasta perioada a muzicii romanesti de pana acum, si nu vad nicio luminita la capatul tunelului !
  8. Ana Morodan a găsit o soluție salvatoare în „Asia Express”. Pe ce își cheltuie banii