Un fost GREU din PSD și-a înregistrat un NOU PARTID. Breaking news în politică!

Loading...

Numele acestui partid nu apare pentru prima oară în prim plan. În 2015, când au fost excluși din PSD, Mircea Geoană și Marian Vanghelie au spus că își lansează un nou partid cu acest nume. Mai mult, în 12 ianuarie 2015, partenera de viață a lui Marian Vanghelie, Oana Niculescu-Mizil, și Ana Maria Cătănuță, fosta consilieră a lui Mircea Geoană, au cerut la OSIM înregistrarea mărcii: ”Partidul Social Democrat Independent”. Formațiunea politică a celor doi foști grei din PSD avea să fie anunțată pe 31 ianuarie. Între timp, între cei doi a intervenit o răcire a relațiilor.

Acum, la Curtea de Apel, cererea de înregistrare a partidului cu același nume a fost depusă de trei persoane: Petre Marian Leonard, Loredana Zidărescu și Eduard Pușchin.

Curtea a decis, pe 27 noiembrie: ”Admite cererea. Acordă personalitate juridică Partidului Social Democrat Independent (P.S.D.I.). Dispune înregistrarea în registrul special a Partidului Social Democrat Independent (P.S.D.I.), în condițiile Statutului Partidului depus la data de 26.11.2018. Definitivă.”

Citeste si:  Preşedintele Taiwanului acuză China că profită de democraţia ţării ei pentru a se amesteca în politica ei şi în societate

Acum, normal, dată fiind coincidența de nume și fiind cunoscute declarațiile recente ale lui Marian Vanghelie, că își va face un partid, diferit de cele ale rivalilor Liviu Dragnea și Victor Ponta, se speculează că noua formațiune politică are legături cu el.

ULTIMA ORA! Abia acum incep problemele pentru Elena UDREA! Cine o cauta

Un fost GREU din PSD și-a înregistrat un NOU PARTID. Breaking news în politică! 2 Un fost GREU din PSD și-a înregistrat un NOU PARTID. Breaking news în politică! 3
Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  3. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. ”Mihai Constantinescu a murit!” Știrea care a pus pe jar o lume întreagă
  6. Referendumul a băgat zâzanie între vedete! Ionuț Cristache, atac la adresa Oanei Pellea:
  7. Vrei sa faci Karaoke cu marile vedete? Afla aici cum poti deveni si tu vedeta
  8. Chiar din prima seara m-au luat in primire. M-au fortat sa ma asez in genunchi si sa pun gura pe marginea băncuței de lângă pat.