Un deputat PSD a relatat pe Facebook că a fost ameninţat de trei bărbaţi chiar în Secţia de Poliţie 1 şi îi cere măsuri lui Carmen Dan / Internauţii i-au scris că politica PSD de favorizare a infractorilor e de vină / Reacţia Poliţiei Capitalei

Loading...

Deputatul PSD Petre Florin Manole a relatat pe Facebook că a fost înjurat şi ameninţat de trei bărbaţi în Secţia de Poliţie nr 1 din Bucureşti, unde a mers chemat de o rudă care fusese lovită şi ameninţată, el spunând că nu există probe audio-video din secţie şi că se va adresa ministrului de Interne, Carmen Dan, pentru remedierea situaţiei, iar concluzia sa este că ”încrederea cetăţeanului în instituţii este o lozincă ridicolă dacă ajungi să fii ameninţat în secţia de poliţie”. Postarea sa a strâns peste 200 de comentarii, iar internauţii îi spun că aceasta este consecinţa politicii PSD, partid din care face parte, de a favoriza infractorii. Poliţia Capitalei precizează că ”un bărbat care şi-a declinat o calitate oficială” a vrut să asiste, la Secţia de Poliţie nr 1, la audierea persoanelor implicate într-un incident reclamat de un taximetrist care ar fi fost lovit de un client, însă nefiind apărător al niciunuia dintre cei implicaţi, a fost refuzat. Ulterior, a susţinut că a fost ameninţat pe holul secţiei de poliţie, dar nu a vrut să depună plângere, mai menţionează poliţia.

Citeste si:  UPLR critica excluderea profesiilor liberale din CES - Politica - Ziarul BURSA
Poliţia Capitalei: Un bărbat care şi-a declinat o calitate oficială a vrut să asiste la audierea celor implicaţi într-un incident reclamat de un taximetrist. A susţinut că a fost ameninţat pe holul secţiei de poliţie, dar nu a vrut să depună plângere
CITEȘTE ȘI Poliţia Capitalei: Un bărbat care şi-a declinat o calitate oficială a vrut să asiste la audierea celor implicaţi într-un incident reclamat de un taximetrist. A susţinut că a fost ameninţat pe holul secţiei de poliţie, dar nu a vrut să depună plângere

„Sunt chiar acum la Secţia de Poliţie nr 1. Ascult cum sunt ameninţat de 3 indivizi: te omor, cuţite, ieşi afară să vezi tu, etc. 

Am venit aici pentru că o rudă, lovită şi ameninţată, m-a sunat – e dreptul său legal să facă asta. Mi-a spus că 3 bărbaţi îl ameninţă în secţia de poliţie şi îi e frică pentru că poliţiştii asistă pasivi. Am pus totul pe seama panicii: poate e speriat, poate exagerează. În zona de relaţii cu publicul, în faţa poliţistului de serviciu sunt ameninţat la rândul meu”, a relatat sâmbătă seara, pe Facebook, deputatul PSD.

Manole menţionează că, dacă depune o plângere, nu poat aduce probe audio-video pentru că – i se spune – supravegherea în interiorul secţiei e doar video, nu şi audio.

Citeste si:  Corina Crețu: „Sper sincer ca Președinția Română să încheie acordul asupra Bugetului cât mai curând posibil”; sunt în joc sute de MILIARDE de euro

„Dar cazul meu e simplu. Nu mi-e frică. Ce fac însă alţii, mai vulnerabili, în alte cazuri? Le influenţează ameninţările declaraţiile pe care le fac? Sigur că da. E normal să te temi pentru siguranţa ta ÎN secţia de poliţie? Sigur că nu. O să adresez o întrebare Ministrului de Interne: câte secţii au supraveghere audio-video? Câte nu au? Cum putem să remediem situaţia? Este imperativ să rezolvăm această problemă. Dacă ea există la Secţia nr 1, în centrul Bucureştiului, sigur există şi în alte părţi. Încrederea cetăţeanului în instituţii este o lozincă ridicolă dacă ajungi să fii ameninţat în secţia de poliţie”, încheie deputatul PSD.

Postarea sa are peste 200 de comentarii, iar persoanele care au scris îi reproşează parlamentarului că această situaţie este cauzată de politica PSD, partid din care şi el face parte, de favorizare a infractorilor, prin măsuri pe care el însuşi le-a votat în Parlament.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.

Citeste si:  Cadoul de Anul Nou primit de PSD de la IMAS
Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  3. Horoscop politic 2019, Cristina Demetrescu despre Dăncilă, Dragnea, Iohannis
  4. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  5. E mai bine sa spui ceea ce simti si sa regreti pe moment,decat sa nu o faci si sa regreti o viata…
  6. Secretul prin care Iohannis a ajuns Presedintele Romaniei
  7. Mai este Simona Halep virgină?
  8. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna