Turcan, puci în Parlament. Chirieac: L-ai băgat în pământ. Pentru numele lui Dumnezeu!

Loading...

Analistul politic Bogdan Chirieac a discutat despre scandalul de astăzi din Parlament, opoziția cerând revocarea liderului PSD, Liviu Dragnea, și a lui Florin Iordache.

„Chemarea vicepreşedintelui, exact astăzi, la DNA, este o intervenţie politică evidentă. Nu ştiu la ce a servit. În rest, aici am avut de-a face cu o acțiune politică în Parlament. Că este comandată de președintele Iohannis, că nu ştiu ce… Aberant! Să o cheme pe Carmen Mihălcescu (Moldovan) din Parlament, să o ducă, să o întrebe. Ce importanţă are de ce au chemat-o? C-aşa au vrut dânşii. Demersul, câtă vreme este legal parlamentar politic, nu aveţi nimic a spune. Problema este că preşedintele este tot în bula sa, acolo”, a afirmat analistul politic Bogdan Chirieac, în emisiunea Punctul de Întâlnire, de la Antena 3.

Analistul politic susține că „în momentul în care o pui pe Raluca Turcan să conducă puciul, sigur l-ai băgat în pământ. Găseai pe cineva mai credibil din PNL. Problema este doamna Turcan. Te aliniezi în spatele ei, în acest moment? După astfel de acţiuni, să nu te miri că USR şi RO+ vor depăşi PNL, cât de curând, în această zonă. Au încercat să-l dea jos, nu am înţeles manevra aia cu Florin Iordache: „Scoală-te de pe scaun că te-a sunat preşedintele”. În opoziție, deocamdată în România, noi vedem în primul rând PNL. Au vechime, doctrină, oameni capabili, pentru numele lui Dumnezeu! Dacă am trimis-o pe doamna Turcan să conducă puciul, înseamnă că cineva, în spate, a vrut ca el să eşueze. Vorbesc foarte serios! Gândiţi-vă la seria asta enormă de eşecuri în PNL”.

Citeste si:  Un analist politic crede că unele ONG-uri din R. Moldova ar fi CORUPTE, deși „clamează zi și noapte după transparență”: „Să invităm Curtea de Conturi Europeană să verifice activitatea ONG-urilor noastre”
Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. BĂTAIE între vedete! Umilință TOTALĂ pentru BIANCA DRĂGUȘANU: A fost dată AFARĂ cu forța
  3. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. Anevoiosul Drum al Elefantului a început! 18 vedete în cursa Asia Express
  6. Caru cu vedete: Nicole Scherzinger, in stare de SOC! Hackerii i-au spart telefonul si au publicat un clip intim cu Hamilton; Cu totul la vedere! Kim Kardashian, într-un outfit extrem de sexy pe covorul roşu; Reacția lui Trăistariu, după ce Ester Peony a câștigat Eurovision România;
  7. E cea mai proasta perioada a muzicii romanesti de pana acum, si nu vad nicio luminita la capatul tunelului !
  8. Planurile de acasă nu se potrivesc cu realitatea din sezonul 2 „Asia Express”, cel mai dur reality show de aventură!