Politica

Turcan, puci în Parlament. Chirieac: L-ai băgat în pământ. Pentru numele lui Dumnezeu!

Loading...

Analistul politic Bogdan Chirieac a discutat despre scandalul de astăzi din Parlament, opoziția cerând revocarea liderului PSD, Liviu Dragnea, și a lui Florin Iordache.

„Chemarea vicepreşedintelui, exact astăzi, la DNA, este o intervenţie politică evidentă. Nu ştiu la ce a servit. În rest, aici am avut de-a face cu o acțiune politică în Parlament. Că este comandată de președintele Iohannis, că nu ştiu ce… Aberant! Să o cheme pe Carmen Mihălcescu (Moldovan) din Parlament, să o ducă, să o întrebe. Ce importanţă are de ce au chemat-o? C-aşa au vrut dânşii. Demersul, câtă vreme este legal parlamentar politic, nu aveţi nimic a spune. Problema este că preşedintele este tot în bula sa, acolo”, a afirmat analistul politic Bogdan Chirieac, în emisiunea Punctul de Întâlnire, de la Antena 3.

Analistul politic susține că „în momentul în care o pui pe Raluca Turcan să conducă puciul, sigur l-ai băgat în pământ. Găseai pe cineva mai credibil din PNL. Problema este doamna Turcan. Te aliniezi în spatele ei, în acest moment? După astfel de acţiuni, să nu te miri că USR şi RO+ vor depăşi PNL, cât de curând, în această zonă. Au încercat să-l dea jos, nu am înţeles manevra aia cu Florin Iordache: „Scoală-te de pe scaun că te-a sunat preşedintele”. În opoziție, deocamdată în România, noi vedem în primul rând PNL. Au vechime, doctrină, oameni capabili, pentru numele lui Dumnezeu! Dacă am trimis-o pe doamna Turcan să conducă puciul, înseamnă că cineva, în spate, a vrut ca el să eşueze. Vorbesc foarte serios! Gândiţi-vă la seria asta enormă de eşecuri în PNL”.

Join the LARGEST XXX Cam Site

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.