Tudorel Toader susţine că PNL i-a propus un post de parlamentar înaintea alegerilor din 2016

Loading...

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a dezvăluit miercuri seară că PNL i-a propus în 2016 să candideze în fruntea listei formaţiunii pentru un post de senator sau deputat în cadrul alegerilor parlamentare.

Toader a ţinut însă să sublinieze că nu a negociat funcţia de ministru al Justiţiei nici cu PNL şi nici cu vreo altă formaţiune.

”Nu am „negociat” demnitatea de ministru al justiției cu reprezentații PNL sau din altă formațiune politică. În toamna anului 2016 am declinat propunerea primită, în mod repetat, de la conducerea partidului, de a candida pentru un post de deputat sau senator. îmi era oferită prima poziție pe lista de candidați, de la deputați sau senatori, din Iași sau din Vrancea.

Am acceptat propunerea primită din partea alianței de guvernare, de a prelua portofoliul de la Ministerul Justiției!”, a scris Toader pe Facebook.

Tudorel Toader a fost numit în funcţia de judecător al Curţii Constituţionale, în 2006, chiar de PNL, dar condus atunci de Călin Popescu Tăriceanu. De altfel, liderul de acum al ALDE este creditat ca fiind cel care l-a adus în Guvern după demisia lui Florin Iordache ca urmare a protestelor de după OUG 13.

Citeste si:  MINISTRUL ECONOMIEI: Lucrarile pe santierul BRUA sunt in grafic - Politica - Ziarul BURSA
Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. Horoscop politic 2019, Cristina Demetrescu despre Dăncilă, Dragnea, Iohannis
  3. Home page
  4. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  5. Chiar din prima seara m-au luat in primire. M-au fortat sa ma asez in genunchi si sa pun gura pe marginea băncuței de lângă pat.
  6. Oferte pentru români de muncă în abatoarele din Germania
  7. Brigitte Năstase, eliminată din Ferma! Vedeta a pierdut duelul cu Otniela
  8. HOROSCOP CHINEZESC 2019 Dragnea, Iohannis și Tăriceanu