Tudor foc și pară pe colegii din PSD. “Clasa politică trebuie să fie un exemplu și să lase circul deoparte” – Impact In Gorj

Loading...

Tudor foc și pară pe colegii din PSD. “Clasa politică trebuie să fie un exemplu și să lase circul deoparte” - Impact In Gorj 1Timp de trei zile, Târgu Jiu-ul a devenit capitala culturală a României. S-au aniversat  80 de ani de la înființarea Ansamblului Monumental Brânucuși printr-o acțiune desfășurată sub Înaltul Patronaj al Președintelui României. Din păcate la ceremonia de deschidere a evenimentului numărul participanților a fost extreme de mic, semn că de Brânucuși nu este decât o temă de campanie.

Wekendul trecut municipalitatea a sărbătorit  80 de ani de la inaugurarea Ansamblului Monumantal ridicat de Constantin Brâncuși la Târgu-Jiu. Cu acest prilej autoritățile au organizat între 24-28 octombrie Colocviul Internațional cu titlul ”Ansamblul monumental Brâncuși, Târgu-Jiu 80 de ani”. Pe lista invitaților s-au numărat consilierul președintelui Johannis, Sergiu Nistor și Radu Preda, șeful Comisiei de Cultură a Senatului, care au participat și la deschiderea evenimentului. Sunt purtătorul unui cuvânt de salut din partea Adminsitrației Prezidențiale a României și am plăcerea să urez acestei conferințe să se ridice la înălțimea așteptărilor dumneavoastră. Așa cum s-a spus această manifestare se bucură de Înaltul Patronaj al Președinteluui României și sper că și pe viitor astfel de manifestări, care se vor organiza și ar trebui să se organizeze periodic, să se bucure de acest patronaj”, a declarat oficialul Sergiu Nistor la Târgu Jiu.

Citeste si:  Fără evaluări cu rol de pedeapsă. MESAJ DE LA COTROCENI. Breaking news în politică

Consilierii PSD, avertizați!

Tudor foc și pară pe colegii din PSD. “Clasa politică trebuie să fie un exemplu și să lase circul deoparte” - Impact In Gorj 2Deschiderea evenimentului s-a făcut în prezența unei săli goale. Numărul participanților a putut fi numărat lejer. Singurul parlamentar care a onorat invitația municipalității a fost Florin Cârciumaru, nici urmă de consilier local sau județean , șefi de instituții sau alte nume sonore ale județului. Viceprimarul Adrian Tudor s-a declarat dezamăgit de atitudinea colegilor consilieri. „Din păcate nici consilierii locali, nici județenei, nici directorii de instituții deconcentrate, nici parlamentari nu au fost prezenți. Nu știu dacă asta arată cît de mult îl iubesc ei pe Brâncuși. I-aș ruga un lucru: să nu-l mai folosească pe Constantin Brâncuși doar în campanii electorale, doar pentru a-și plăti polițe politice atâta timp cât arată un dezinteres total față de ce se întâmplă la Târgu Jiu în aceste momente. Îmi pare rău că și colegi de-ai mei de partid au tratat în acest mod povestea această frumoasă. Clasa politică trebuie să fie un exemplu și să lase circul deoparte. Aștept cu nerăbadre ca în Consiliul Local să-și mai dea cu părerea unii și alții despre ce se întâmplă pe Calea Eroilor, cu Brâncuși sau în instituțiile de cultură din subordinea CL. Eu nu aștept o invitație dacă în oraș are loc un eveniment cultural, merg acolo, e de datoria mea ca om politic! Trebuie să vii chiar dacă te plictisești dar din respect pentru înaintașii nostri”, a declarat viceprimarul Adrian Tudor.

Citeste si:  Marian Vaghelie își face partid. Vrea să facă din nou politică
Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. Home page
  3. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  4. De ce poartă Nina colanţi?
  5. Top 15 idei de rochii pentru banchet
  6. Jojo, CRBL, Bianca Drăguşanu, Cosmin Seleși, Ruby, Iuliana Luciu și Anca Sigartău printre vedetele care vor participa la cel de-al doilea sezon Asia Express
  7. Nadina Zisu îţi aduce în fiecare dimineaţă ştiri mondene la Observator
  8. Liderul unionist George Simion şi-a lansat oficial candidatura la Europarlamentare. De ce?