Trump: Imigranții nu vor intra în SUA. Închidem granița

Loading...

Trump: Imigranții nu vor intra în SUA. Închidem granița 1

Președintele Donald Trump a izbucnit pe Twitter, după ce o așa-zisă ”caravană” formată (în o plină campanie electorală americană) din mii de imigranți din America Centrală a ajuns la frontiera dintre SUA și Mexic, iar forțele americane de securitate au fost deja nevoite să riposteze cu gaze lacrimogene, după ce unii dintre imigranți au aruncat cu pietre.

”Mexicul trebuie să-i trimită în țările lor pe imigranții care tot flutură steaguri, mulți dintre ei sunt criminali cu sânge rece. Făceți-o cu autobuzul, cu avionul, făceți-o cum vreți, dar ei nu vor intra în SUA. Dacă va trebui, vom închide granița permanent. Pentru Congres: finanțați ZIDUL”, a scris Trump pe Twitter.

Reacția președintelui Trump a venit după ce SUA au pus presiune pe guvernul Mexicului, care a anunțat că nu-i va ține în țară pe perioada procesării cererii de azil pe imigranții care au depus această solicitare. În plus, Mexicul a anunțat că-i va deporta pe cei circa 500 de imigranți care au produs incidente la frontiera cu SUA, duminică.

Citeste si:  Ambasadorul Danemarcei, Søren Jensen, DINAMITEAZA politica din Romania: Abuzul in serviciu inseamna ca ți-ai terminat cariera

Președintele Trump a fost iritat și de criticile aduse în presă pentru politica de separare a copiilor de părinții lor imigranți. Donald Trump a amintit că el nu face decât să continue o politică aplicată de administrațiile Bush și Obama, care însă nu au fost luate în colimator de presa pentru asta.

”CBS a transmis o relatare mincinoasă despre separarea copiilor, când ei știu că administrația Obama a aplicat exact aceeași politică. De fapt, fotografia cu un copil în spatele gratiilor a fost folosită și de alte publicații care răspândesc știri false, dar în 2014, în perioada ”O”.Obama i-a separat pe copii de părinți, la fel a făcut și Bush, pentru că asta este politica și asta este legea. Am încercat să-i țin împreună, însă când faci asta frontiera este luată cu asalt de mulți alți oameni. Deci, separarea făcută de Obama e bună, însa cea a lui Trump nu e. Știri false!”.

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  3. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  4. Nadina Zisu îţi aduce în fiecare dimineaţă ştiri mondene la Observator
  5. De ce poartă Nina colanţi?
  6. Top 15 idei de rochii pentru banchet
  7. Referendumul a băgat zâzanie între vedete! Ionuț Cristache, atac la adresa Oanei Pellea:
  8. Jojo, CRBL, Bianca Drăguşanu, Cosmin Seleși, Ruby, Iuliana Luciu și Anca Sigartău printre vedetele care vor participa la cel de-al doilea sezon Asia Express