Politica

Trump acuză presa că se foloseşte de cazul bombelor artizanale în scop politic împotriva sa; cere pedepsirea cu maximă exigenţă a "teroristului" care a trimis bombele

Loading...

Preşedintele SUA, Donald Trump, a acuzat presa americană că se foloseşte de cazul bombelor artizanale trimise unor oponenţi ai săi pentru a marca puncte politice împotriva sa, adugând că „teroristul” responsabil pentru expedierea de bombe artizanale trebuie pedepsit cu maximă exigenţă.

Trump acuză presa că se foloseşte de cazul bombelor artizanale în…

Trump a declarat, vineri, la un miting electoral în Charlotte, Carolina de Nord, că violenţa politică nu trebuie tolerată şi că va face tot ceea ce poate pentru a o stopa, informează site-ul agenţiei Reuters.

Preşedintele SUA, Donald Trump, a acuzat presa americană că se foloseşte de cazul bombelor artizanale trimise unor oponenţi ai săi pentru a marca puncte politice împotriva sa, informează site-ul agenţiei Reuters.

Preşedintele american a reluat atacurile la adresa presei şi liderilor democraţi, la doar câteva ore după ce un simpatizant al său, Cesar Sayoc Jr., a fost arestat în legătură cu trimiterea de dispozitive explozive unor oponenţi ai preşedintelui.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.roJoin the LARGEST XXX Cam Site

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.