Trump acuză presa că se foloseşte de cazul bombelor artizanale în scop politic împotriva sa; cere pedepsirea cu maximă exigenţă a "teroristului" care a trimis bombele

Loading...

Preşedintele SUA, Donald Trump, a acuzat presa americană că se foloseşte de cazul bombelor artizanale trimise unor oponenţi ai săi pentru a marca puncte politice împotriva sa, adugând că „teroristul” responsabil pentru expedierea de bombe artizanale trebuie pedepsit cu maximă exigenţă.

Trump acuză presa că se foloseşte de cazul bombelor artizanale în…

Trump a declarat, vineri, la un miting electoral în Charlotte, Carolina de Nord, că violenţa politică nu trebuie tolerată şi că va face tot ceea ce poate pentru a o stopa, informează site-ul agenţiei Reuters.

Preşedintele SUA, Donald Trump, a acuzat presa americană că se foloseşte de cazul bombelor artizanale trimise unor oponenţi ai săi pentru a marca puncte politice împotriva sa, informează site-ul agenţiei Reuters.

Preşedintele american a reluat atacurile la adresa presei şi liderilor democraţi, la doar câteva ore după ce un simpatizant al său, Cesar Sayoc Jr., a fost arestat în legătură cu trimiterea de dispozitive explozive unor oponenţi ai preşedintelui.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Citeste si:  Florin Călinescu a anunţat că vrea să înfiinţeze un nou partid politic. Ce mesaj a transmis
Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. Mai este Simona Halep virgină?
  3. Home page
  4. Legatura dintre Președintele Klaus Iohannis si SECURITATE
  5. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  6. Ferma 2019. Unde se filmează emisiunea de la Pro Tv. Povestea uluitoare a locului
  7. Chiar din prima seara m-au luat in primire. M-au fortat sa ma asez in genunchi si sa pun gura pe marginea băncuței de lângă pat.
  8. "Sânii mei sunt naturali.." Cristina, piti de Romania cu sâni imenşi.