Tăriceanu: Nu înțeleg flic-flacurile lui Iohannis

Loading...

PSD a anunțat că săptămâna viitoare va veni cu mai multe măsuri împotriva lui Klaus Iohannis. Se iau în calcul două plângeri penale împortiva președintelui României. Contactat telefonic de România TV, Călin Popescu Tăriceanu a oferit informații cheie despre poziția ALDE față de Iohannis.

„Trebuie să va așteptați ca aceste măsuri, care ar putea să fie analizate, să le analizăm și împreună în cadrul Coaliției, pentru că în mod evident de ceva vreme constatăm cu toții că președintele încearcă să se repoziționeze. După părerea mea, cred că încearcă să dea satisfacție unui minorități din electoratul românesc care este foarte radicalizată și care probabil aștepta de la președinte anumite gesturi, însă președintele trebuie să gândească aceste gesturi în baza Constituției, și nu în afara ei.

CITEȘTE ȘI Olguța Vasilescu, reacție dură: S-a trezit vorbind

Am văzut toate aceste demersuri de a tărăgâna aprobarea revocării unor miniștrii, apoi evident obstacolele pe care le ridică la numirea altor înlocuitori. Problema este că țara trebuie să fie guvernată și există un anumit ritm în care aceste decizii trebuie luate. Chiar dacă ele nu sunt consacrate, în mod expres, în Constituție sau într-o lege.”, a declarat Tăriceanu.

Citeste si:  Deputatul Remus Borza,despre venirea noului ambasador israelian la Bucureşti: „Şah lui Iohannis“

Afectează viața cetățenilor

„Dincolo de lupta politică, până la urmă, cine suferă? Tot ce ține de administrația centrală care se reflectă în viața de zi cu zi a oamenilor este afectat. Până unde ducem această luptă politică, este întrebarea pe care trebuie să ne-o punem în mod logic. Din păcate, aceste gesturi pe care le-am văzut în ultima perioadă duc, dincolo de ceea ce ar fi normal, lupta politică și afectează viața cetățenilor. Nu mi se pare deloc acceptabil!

Nu înțeleg aceste flic-flacuri

Trebuie să așteptăm răspunsul motivat al președintelui, nu un răspuns de tipul NU VREAU, pentru că nu vreau eu. Ar fi bine ca aceste proceduri să se desfășoare cât mai rapid. Pentru că un minister trebuie condus, sunt decizii care trebuiesc luate, sunt o seamă de responsabilități care impun o viteză de reacție. Această dispută politică între președinte și majoritate și Guvern este binecunoscută în Uniunea Europeană.

VEZI ȘI Suspendare Iohannis. Tăriceanu: Asta îi voi spune premierului

Nu înțeleg aceste flic-flacuri pe care le face în acest moment președintele Iohannis. Cred că își dă seama de consecințele grave pe care aceste gesturi le au asupra funcționării Guvernului și asupra imaginii României în exterior”, a mai spus Călin Popescu Tăriceanu. 

Citeste si:  Avocata lui Gheorghe Petic, atacată și intimidată de către părtașii binomului PAS-PPDA ca să nu candideze la alegerile parlamentare din 24 februarie
Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  2. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  3. Home page
  4. Se castiga bani pe YouTube ?
  5. Anda Ruga beata crita in club
  6. De ce poartă Nina colanţi?
  7. Nadina Zisu îţi aduce în fiecare dimineaţă ştiri mondene la Observator
  8. Horoscop politic 2019, Cristina Demetrescu despre Dăncilă, Dragnea, Iohannis