Trebuie sa discutam despre agricultura fara patima politica – Print

Loading...

click aici

     Agricultura este ramura pe care o avem cea mai la îndemână ca să ne dezvoltăm ca ţară şi, de asemenea, avem oameni foarte bine pregătiţi în acest domeniu, dar nu îi folosim, a precizat, ieri, Dănuţ Păle, vicepreşedintele Comisiei pentru agricultură din cadrul Camerei Deputaţilor.
     Domnia sa consideră: „În ceea ce priveşte legea cooperativelor agricole, ministrul Economiei a dat o uniformizare a interpretării articolului 76 care facilitează anumite lucruri economice ca să te asociezi, dar cu toate acestea nu reuşim să ne asociem. Cred că avem o problemă de abordare şi ar trebui să trecem peste anumite lucruri pentru a ne dezvolta, iar ceea ce în­seamnă politici guvernamentale cred că ar trebui discutat la nivel statal pentru a stabili un traseu de la care să nu ne abatem”.
     Menţionăm că articolul 76 din Legea privind cooperativele agricole arată: „Statul sprijină activitatea cooperativelor agricole, având în vedere următoarele măsuri:
     a) scutirea de la plata impozitului agricol a cooperativelor agricole pentru primii 5 ani de la constituire;
     b) reducerea impozitului pe profit al cooperativei agricole cu 20% în primii 5 ani de activitate;
     c) accesul la subvenţii şi la fondurile publice, precum şi la fonduri externe, prevăzute în programul de susţinere a agriculturii României;
     d) scutirea de la plata taxelor vamale pentru importurile de tractoare, maşini şi utilaje agricole, echipamente de irigat şi alte asemenea echipamente utilizate de cooperativele agricole”. 

V.D.

 

Join the LARGEST XXX Cam Site
Citeste si:  ​Caru' cu vedete: ​Andreea Mantea, fotografiata fara gene false; Motivul pentru care Angela Similea a dispărut din lumina reflectoarelor. Ce planuri de viitor are artista?; Adevărul despre Meghan Markle. Prietenii apropiați ai Ducesei de Sussex rup tăcerea și fac dezvăluiri în premieră
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  3. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  4. ”Mihai Constantinescu a murit!” Știrea care a pus pe jar o lume întreagă
  5. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  6. Referendumul a băgat zâzanie între vedete! Ionuț Cristache, atac la adresa Oanei Pellea:
  7. Se castiga bani pe YouTube ?
  8. De ce poartă Nina colanţi?