Politica

Traian Băsescu: Soluţia politică este schimbarea imediată a guvernului

Loading...

„Dacă ţineţi la România, schimbaţi guvernul !

La Bruxelles şi în toate cancelariile europene importante, atmosfera despre România, imaginea ţării şi încrederea în România sunt extrem de deteriorate . 

Chiar dacă PSD, ALDE şi Guvernul Dăncilă ar lua decizia să-şi schimbe fundamental atitudinea, procesul de recredibilizare ar lua un timp îndelungat iar ţara nu mai are acest timp la dispoziţie. 

Soluţia politică este schimbarea imediată a guvernului fie el condus tot de PSD, dar cu miniştri noi, buni cunoscători ai problematicii europene . În guvern ar trebui să fie cei mai buni oameni din politica românească, iar guvernul ar trebui să fie liber de orice influenţă din partea lui Dragnea .

Instalarea unui nou guvern la Bucureşti ar relansa speranţa partenerilor că România va reveni pe traiectoria normală. Ştiu bine care este abordarea europenilor şi înţeleg perfect că aceasta este soluţia. Vă asigur că un nou guvern poate discuta cu Comisia Europeană şi soluţiile de succes pentru preşedinţia rotativă a UE dar şi observaţiile din raportul MCV în timp ce Guvernul Dăncilă nu mai poate discuta nimic cu nimeni în Europa.

Dacă ţineţi la România, schimbaţi guvernul !”, a scris Traian Băsescu pe Facebook.

Comisia Europeană a emis un raport MCV extrem de critic la adresa României şi a sistemului judiciar, raport criticat de Guvernul Dăncilă şi coaliţia de guvernare PSD-ALDE.

Citeşte şi: Comisia Europeană, reacţie la criticile PSD după raportul MCV: Nu avem o agendă politică

Join the LARGEST XXX Cam Site

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.