Trădare în familia unui baron psd-ist din fieful lui Dragnea. Reacția tatălui – Jurnalistii.ro

Loading...

Tensiunile în familia edilului social-democrat al municipiului Roșiorii de Vede se țin lanț. Astfel, fiul acestuia, Iulian Cîrciumaru a ales ”să trădeze idealurile social-democrate” ale familiei și să se înscrie în noul partid al lui Dacian Cioloș (PLUS), pentru a schimba situația din județul controlat atent de președintele PSD, Liviu Dragnea. La rândul său, edilul de Roșiori, Valerică Cîrciumaru, este nemulțumit de situația din partid, dar nu dorește să urmeze exemplul fiului său, de care este foarte dezamăgit că strânge semnături pentru formațiunea lui Cioloș.

”Tot ce vreau este să dau o mână de ajutor pentru a schimba situația dezastruoasă în care se află guvernarea țării. Pragmatic vorbind, primul pas este să ne organizăm și în Teleorman pentru a ne prezenta cât mai bine în alegeri, ca o alternativă viabilă la actuala clasă politică.Știm foarte bine care ar fi «calitățile» necesare pentru afirmarea în PSD-ul de azi. E suficient să te uiți la modul cum este condus partidul ca să înțelegi cine se afirmă acolo. Slugărnicia și oportunismul meschin nu mă caracterizează. De ce PLUS? În primul rând, pentru oamenii pe care i-am găsit acolo; pe unii i-am văzut la lucru în guvernul tehnocrat, pe alții îi cunoșteam dinainte să-și asume implicarea politică. Sunt oameni de care simt că mă leagă valori comune, oameni educați, competenți, pe care îi apreciez foarte mult”, a declarat Iulian Cîrciumaru.

Întrebat despre felul în care a reușit să împace convingerile personale cu cele ale familiei, acesta a spus că întâmpină o mare reticență.

„Convingerile politice sunt aproape imposibil de împăcat. În realitate, lucrurile sunt mult mai viciate. Propaganda de partid funcționează nu doar pentru electorat, dar și, foarte important, pentru baza piramidei partidului, acolo e tragedia. Dar convingerile familiei mele nu sunt doar de ordin politic, astfel că, încercăm să nu amestecăm familia cu politica. Petrecem week-end-uri și concedii împreună, facem sport împreună, de curând părinții mei sunt și bunici, ne uităm la meciuri, discutăm despre carierele și planurile mele și ale surorii mele, ș.a.m.d. Înainte de orice altceva, tata îmi este părinte, nu om politic. Întâmpin o foarte mare reticență din partea familiei, dar asta nu mă descurajează pentru că nu cred că se mai poate cu «las’ că merge și așa», «se putea și mai rău», «lasă-i pe alții, nu te băga tu». Ne afectează pe toți – fie că conștientizăm, fie că nu – și avem obligația de a ne asuma minimum de implicare, acela fiind prezența la vot. Eu am decis să fac mai mult și trebuie să reușim, pentru că altă variantă nu există. Pentru mine, planul B ar fi fost să îngroș și eu rândurile celor care pleacă din țară. Și nu-mi doresc asta”, a adăugat Iulian Cîrciumaru.

Citeste si:  Cum vrea Ungaria câştigarea autonomiei pentrumaghiarii din România. Planul, pas cu pas

Nici tatăl lui, Valerică Cîrciumaru, nu e mai împăcat cu situația și nu dorește să se îndepărteze de PSD. Dimpotrivă, crede că e necesar ca partidul să rămână cât mai mult timp la guvernare, pentru ca planurile pe care el le are pentru orașul Roșiorii de Vede să se îndeplinească.

Mai greu, și primarul din Roșiorii de Vede a vorbit despre cum vede implicarea politică a fiului său împotriva actualei guvernări. El spune că nu-și înțelege fiul și că unele gesturi de-ale lui, precum strângerea de semnături pentru PLUS la Roșiorii de Vede, l-au dezamăgit profund:

„Păi, cum să spun? E destul de delicat. El spune că îmi mulțumește că l-am educat într-un spirit liber, dar nu sunt absolut deloc de acord cu ce face. Este dreptul lui să facă ce vrea, dar ar putea să fie mai reținut în ceea ce privește imaginea mea. Din punctul ăsta de vedere, mă afectează. Îi apreciez energia, dar el are impresia că răstoarnă pământul. N-a fost Cioloș deja premier un an, că nici nu puteam să intru în minister când aveam probleme cu spitalul? El are impresia că acum ăștia care sunt la putere nu sunt licențiați la Oxford sau mai știu eu unde. Păi n-am avut și licențiați? Aici lucrurile nu sunt chiar atât de simple. El e într-adevăr foarte pregătit, e economist, din punctul de vedere al pregătirii e peste mine. Dar rutina, viața, experiența mea, pe astea nu le poate avea. Dacă face asta doar de dragul schimbării, s-o facă! Dar la momentul ăsta, proști sunt peste tot, în toate partidele. Îi întrebi: «Voi cu ce veniți?» și ei zic că vin cu Dracu’… Păi am eu o garanție că Dracu’ e mai bun ca Lacu? N-ai niciuna. Eu înțeleg că e nemulțumit. De acord. Dar eu am alte păreri, eu cântăresc, judec”, a subliniat Valerică Cîrciumaru.

Citeste si:  Operațiunea Racolarea celor patru parlamentari PSD. Cine a cîștigat, cine a pierdut. România lui Cristoiu

În peivința  modificărilor din justiție,  edilul de Roșiori a spus că nu-i nicio problemă și dacă se fac pentru Liviu Dragnea, acesta fiind condamnat „pentru că a îndemnat lumea să voteze“, iar angajările fictive „erau o practică peste tot în țară“.

„Nu zic că noi, ăștia care suntem la putere, suntem sfinți, că nu suntem, dar deocamdată eu așa zic că noi încercăm să remediem niște anomalii care s-au acumulat în justiție, foarte multe dezechilibre. Zic mulți că astea se fac pentru Dragnea. Și chiar dacă s-ar face. Dragnea a fost condamnat pentru că a îndemnat lumea să voteze. Dragnea nu e un sfânt, corect! De acord! Dar și cu angajările fictive, alea erau o practică peste tot în țară. Dar se fac toate astea ca să-i ia gâtul lui ăsta. Au fost sute de angajări ca alea de la PSD. Acum nu cred că mai sunt, că i-a mai speriat DNA-ul. Asta e și partea bună a DNA-ului, că nivelul de corupție a coborât. Dar partea aia urâtă… Că a decimat clasa politică la nivel de țară. Eu îmi doresc să rămânem la putere, pentru a face și eu mai multe pentru orașul meu. Iulian are afaceri, sigur nu va candida. Dar mă afectează. Că uite, dă un interviu pentru dumneavostră, că a venit în oraș să strângă semnături pentru Cioloș, e impardonabil. Să vină în oraș la mine să strângă semnături… Pe asta n-am înțeles-o deloc… ”, a conchis Valerică Cîrciumaru.

Citeste si:  Neașteptat: Cu ce s-a ocupat Elena Udrea înainte de a intra în politică. Puțini stiu aceste detalii

Citește și:

Cum va fi vremea în noaptea de Revelion. Surprize de la ANM

 

 


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus…

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  3. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  4. Chiar din prima seara m-au luat in primire. M-au fortat sa ma asez in genunchi si sa pun gura pe marginea băncuței de lângă pat.
  5. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  6. Horoscop politic 2019, Cristina Demetrescu despre Dăncilă, Dragnea, Iohannis
  7. Oferte pentru români de muncă în abatoarele din Germania
  8. E mai bine sa spui ceea ce simti si sa regreti pe moment,decat sa nu o faci si sa regreti o viata…