Tăriceanu, despre cererea DNA de urmărire penală: Un demers politic și multă maculatură

Loading...

Călin Popescu Tăriceanu a declarat că noile acuzații pe care i le aduce DNA sunt  ”un demers politic, așa cum se vede în ultima vreme, de ani de zile, acțiuni prin care o serie de lideri politici vor să fie scoși din cursă”. Admite, totuși, că nu știe exact despre ce e vorba în acest nou dosar.

”Mită pe ce? Pe niște hotărâri legale, dacă nu erau legale, puteau să fie anulate de guvernele care au urmat”, a declarat Tăriceanu la RTV, potrivit HotNews.

Întrebat cine dorește să îl scoată din politică, Tăriceanu a răspuns: ”efectul este evident, în contextul în care ultimele sondaje arată că îl devansăm pe actualul președinte”, iar ”o astfel de acțiune nu poți spune că nu te afectează”.

DNA îl suspectează pe şeful Senatului că ar fi primit 800.000 de dolari mită. După prezentarea solicitării DNA în Biroul Permanent al Senatului, aceasta va fi înaintată Comisiei juridice în vederea formulării unui punct de vedere ce va fi transmis plenului, cel în măsură să încuviinţeze sau să respingă solicitarea. (Detalii AICI) 

Citeste si:  Principalii oameni politici pe care s-a sprijinit Carol I. Azi, P.P. Carp

”Eu am serioase îndoieli în privința faptelor care ar putea să fie în dosarul care este trimis la Senat. Cu toate că sunt 73 de volume, ca să impresioneze, asta înseamnă 20.000 de pagini. Părerea mea este că, așa cum s-a întâmplat și în dosarul precedent în care am fost acuzat și achitat, este enorm de multă maculatură. Pun acolo o hârtie ca să spună lumea: ”Domnule dacă sunt atât de multe pagini or fi cine știe ce probe deosebite””, a mai declarat Călin Popescu Tăriceanu.

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  3. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  4. ”Mihai Constantinescu a murit!” Știrea care a pus pe jar o lume întreagă
  5. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  6. Referendumul a băgat zâzanie între vedete! Ionuț Cristache, atac la adresa Oanei Pellea:
  7. Jojo, CRBL, Bianca Drăguşanu, Cosmin Seleși, Ruby, Iuliana Luciu și Anca Sigartău printre vedetele care vor participa la cel de-al doilea sezon Asia Express
  8. Top 15 idei de rochii pentru banchet