Surse: Dragnea vrea două ședințe CEx: una politică pentru dizidenți, alta pentru remaniere – MagnaNews

Loading...

Surse din PSD afirmă că Liviu Dragnea va propune partidului ca, în cel mai scurt timp, să se organizeze două ședințe de Comitet Executiv Național, una cu privire la remanierea guvernamentală, cealaltă pe alte „teme politice”. Prima ședintă este cu dedicație pentru dizidenți.

Potrivit surselor citate, liderii partidului vor stabili, cel mai probabil până la sfârșitul acestei săptămâni, când se vor organiza cele două ședințe ale conducerii lărgite a formațiunii.

Pentru ședința politică, sursele Hotnews.ro susțin că se așteaptă propuneri de sancționare la adresa liderilor care l-au contestat pe Liviu Dragnea. Sunt vizați Adrian Țuțuianu, Marian Neacșu și Gabriela Firea, care controlează un număr consistent de parlamentari atât la Cameră cât și la Senat, fapt care poate bloca o serie de proiecte de legi cu miză pentru Dragnea și PSD.

Gabriela Firea, înlocuită de la PSD București

Neacșu va fi înlocuit din funcția de secretar general și cel mai probabil va fi înlocuit cu Codrin Ștefănescu. De asemenea, Gabriela Firea ar putea fi înlocuită din funcția de președinte interimar la PSD București. Miza cea mare pentru Dragnea în ceea ce îi privește pe cei trei puciști este de fapt eliminarea acestora din CEX unde au drept de vot și unde se iau cele mai importante decizii, ca de de exemplu și remanierea guvernamentală.

Citeste si:  Iohannis, mesaj de condoleanţe după decesul lui George H.W. Bush: „A lăsat o moştenire politică deosebit devaloroasă, inclusiv pentru Europa de Est şi România“

De asemenea, remanierea dorită de Dragnea este deocamdată în blocaj intern. Marea miza a remanierii este pentru Dragnea plecarea lui Tudorel Toader și Paul Stănescu. Dacă Toader este susținut de partenerii de Coaliție, vicepremierul Paul Stănescu este susținut de parlamentarii și liderii de organizații social democrați.

Președintele PSD dorește să-l scoată din Guvern pe Paul Stănescu unul dintre adversarii săi politici. Stănescu alături de Adrian Țuțuianu și Gabriela Firea i-au cerut demisia prin intermediul unei scrisori prezentată în sedința Comitetului Executiv.

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. Home page
  3. Planurile de acasă nu se potrivesc cu realitatea din sezonul 2 „Asia Express”, cel mai dur reality show de aventură!
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. Nadina Zisu îţi aduce în fiecare dimineaţă ştiri mondene la Observator
  6. Ana Morodan a găsit o soluție salvatoare în „Asia Express”. Pe ce își cheltuie banii
  7. Chiar din prima seara m-au luat in primire. M-au fortat sa ma asez in genunchi si sa pun gura pe marginea băncuței de lângă pat.
  8. Cocuța, Bogdan Boantă, CRBL și Oase au inventat o nouă metodă de a opri mașini în Asia Express