Politica

SURSE: DOUĂ ședințe CExN ale PSD într-un interval scurt – una politică, cealaltă pentru remaniere

Loading...

Surse social-democrate susțin că Liviu Dragnea va propune partidului ca, în cel mai scurt timp, să se organizeze două şedinţe de Comitet Executiv Naţional. Una va fi dedicată neînțelegerilor și tensiunilor din partid. Vizați de ședință sunt în special opozanții din partid, cu precădere Gabriela Firea și Adrian Țuțuianu.

 

Cealaltă ședință ar putea fi tot săptămâna viitoare și vizează strict remanierea guvernamentală, deși premierul Viorica Dăncilă va fi plecată în deplasări externe, vineri la Varna, iar în intervalul 3-8 noiembrie în Sultanatul Oman şi în Qatar.

 

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, că la această oră nu se pune problema remanierii ministrului Justiţiei, Tudorel Toader şi că remanierea membrilor Guvernului nu nicio legătură cu o posibilă OUG pentru amnistie şi graţiere.  Însă, surse din partid susțin că Tudorel Toader ar fi motivul ieșirii nervoase a liderului PSD. El și-ar fi dorit ca moțiunea simplă de miercuri împotriva ministrului Justiției să treacă – chiar a făcut câteva înțelegeri în acest sens – pentru a avea motivul pentru care să ceară să plece din fruntea Ministerului. Însă ceva nu a ieșit și moțiunea simplă nu a trecut.

 

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat, marţi, că a încheiat evaluarea miniştrilor, urmând să o prezinte în Comitetul Executiv Naţional PSD. Şeful Executivului a refuzat să dea nume sau să precizeze câţi miniştri vor părăsi Cabinetul.

 

 

Join the LARGEST XXX Cam Site

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.