Surse: Ce planuri şi-a făcut Tăriceanu pentru a fi candidatul PSD la prezidenţiale

Loading...

„Din 2000 încoace niciodată candidatul PSD nu a câştigat alegerile prezidenţiale, ci le-a pierdut cu un scor foarte strâns: şi Adrian Năstase, şi Mircea Geoană, şi Victor Ponta. Probabil că la scorul pe care PSD îl aduce natural prin structurile proprii, prin simpatizanţi, prin ceea ce poate să colecteze, mai trebuie ceva în plus. Şi din acest motiv sigur că este de analizat dacă o candidatură poate comună din partea PSD şi ALDE nu ar fi mai utilă decât o simplă candidatură din partea PSD pentru a maximiza şansele de câştigare a alegerilor prezidenţiale”, a explicat Tăriceanu la România TV, potrivit Agerpres.

 

 

Situaţia se va schimba destul de mult după europarlamentare, potrivit surselor citate, când declinul PSD va fi vizibil. La acestea se adaugă şi intenţia de vot slabă a potenţialilor candidaţi ai PSD pentru prezidenţiale. În mai multe sondaje Tăriceanu are o intenţie de vot dublă faţă de Dragnea, deşi are un partid de patru ori mai mic. 

Citeste si:  In plin scandal cu Rusia, Ucraina primeste prima transa de 500 de milioane de euro ca ajutor de la Uniunea Europeana

De exemplu, în ultimul sondaj IMAS, realizat la comanda Europa FM, intenţia de vot pentru Tăriceanu e de 12,9%, acesta fiind pe locul doi în topul opţiunilor. Pe de altă parte, Liviu Dragnea are o intenţie de vot de 5,3%, fiind depăşit şi de politicieni ca Victor Ponta (lider Pro România, fost lider PSD) şi Dacian Cioloş.

 

De asemenea, Tăriceanu e văzut drept politicianul care ar putea rupe voturi şi din electoratul de dreapta, în condiţiile în care ALDE a afişat în soaţiul public imaginea partidului care se opune PSD-ului când acesta exagerează cu măsurile împotriva mediului privat.  

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  3. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  4. Chiar din prima seara m-au luat in primire. M-au fortat sa ma asez in genunchi si sa pun gura pe marginea băncuței de lângă pat.
  5. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  6. Horoscop politic 2019, Cristina Demetrescu despre Dăncilă, Dragnea, Iohannis
  7. Secretul prin care Iohannis a ajuns Presedintele Romaniei
  8. Mai este Simona Halep virgină?