Știrea serii: Șerban Nicolae confirmă schimbări în Guvern: ”Fără prietenie și toleranță”

Loading...

Politică

Sa primesc un link scurt

5901

”Nu prea avem de ce să fim foarte prietenoși sau toleranți cu cei care nu sunt la nivelul standardelor pe care le-am fixat, pentru că răspunderea politică e a tuturor”

BUCUREȘTI, 17 oct, Sputnik, Dragoș Dumitriu. Remanierea guvernamentală iese din zona speculațiilor și a zvonurilor. După ce Liviu Dragnea a dat ca sigură schimbarea unor membrii ai echipei guvernamentale.

Care sunt şansele să nu fie remaniat niciun ministru, a fost întrebat Liviu Dragnea – ”Niciuna”, a răspuns sec președintele PSD. Dar, Dragnea lasă totul pe seama CExN și a premierului Dăncilă. Politică…

”Remanierea se impune – eu am cerut-o la CEx-ul trecut, într-o formă consistentă”, a declarat în această seară, la Antena 3, Șerban Nicolae. ”Nu prea avem de ce să fim foarte prietenoși sau toleranți cu cei care nu sunt la nivelul standardelor pe care le-am fixat, pentru că răspunderea politică e a tuturor”, a completat liderul senatorilor PSD.

Citeste si:  Gigi Becali își face partid politic și a anunțat că își dorește ca un jurnalist și un politician ieșit din pușcărie să îi fie colegi

În afară de aceasta, apreciatul om politic social democrat a punctat și o evaluare a restructurării guvernamentale.

”În opinia mea, Eugen Teodorovici, Petre Daea, Lia Olguța Vasilescu sau Sorina Pintea nu s-ar încadra la o eventuală remaniere”, spune Șerban Nicolae, dar ”totul trebuie gândit în ansamblul unei echipe – nu o colecție de individualități!”, a punctat senatorul.

Iar concluzia senatorului e logică: ”Dacă nu funcționează armonic, dacă nu funcționează coerent și mai ales în acord cu premierul, chiar dacă e un om de valoare, nu trebuie să facă parte din Guvern”.

Reamintim că informația inițială era că săptămâna viitoare se va organiza o ședință a CExN la care se va dezbate și, probabil, decide, o remaniere guvernamentală.

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  3. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  4. ”Mihai Constantinescu a murit!” Știrea care a pus pe jar o lume întreagă
  5. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  6. Jojo, CRBL, Bianca Drăguşanu, Cosmin Seleși, Ruby, Iuliana Luciu și Anca Sigartău printre vedetele care vor participa la cel de-al doilea sezon Asia Express
  7. Referendumul a băgat zâzanie între vedete! Ionuț Cristache, atac la adresa Oanei Pellea:
  8. De ce poartă Nina colanţi?