Sîrbu neagă că PDM și-ar face capital politic pe seama fundației lui Plahotniuc. „Sunt banii lui personali. A venit în politică bogat”

Loading...

„Chiar dacă în spatelefundațiilor stau politicieni, ele nu au decât să aducă beneficii, fiindcăastfel de fundații există în toată lumea. Ele lucrează în permanență, nu doarîn campania electorală. Este rușinos să vii și să ataci. Sunt de acord că înperioada electorală aceste fundații, dacă au legătură cu unii concurențielectorali, ar trebui să-și sisteze activitatea”, a spus Sergiu Sîrbu.

Expertul Promo-LEXCornelia Călin a menționat însă că activitatea fundațiilor de caritate artrebui reglementată și în afara campaniei electorale. „Noi am depistat treifundații – Edelweiss fiind afiliată PD. Cheltuielile pentru acele activități nusunt calificate ca ale PDM, Partidului Șor sau ale Partidului Socialist. Dar este un transferde imagine”, a spus Cornelia Călin.

„Toate activitățilesunt doar pentru oameni. Nu este interzis ca în denumirea unei fundații să fienumele unui politician. Sunt de acord cu acel transfer de imagine în perioadacampaniei. În afara perioadei electorale să nu mai ajutăm acei oameni? Oameniicare au fost ajutați sunt fericiți cu puținul pe care îl au”, a insistatdemocratul.

Citeste si:  Ce spune Dragnea despre gestul obscen al lui Florin Iordache

„Se fac dividendepolitice pentru care nu se raportează niciun ban. Partidele politice trebuie săconcureze inclusiv în afara alegerilor pe teren egal”, a spus în replicăexpertul Promo-LEX.

„Dacă unele partidenu vor să ajute o familie, altele nu trebuie să o facă? E straniu”, a menționatdeputatul PDM.

A intervenit membrulBiroului permanent PAS Sergiu Litvinenco, care a spus că „sunt partide care nufură și nu pot să aibă fundații politice”. „Donatorii acestor fundații sunt persoanelecare obțin contracte cu statul și dau o parte din bani fundației”, a adăugatacesta.

Sergiu Sîrbu adeclarat însă că veniturile fundației Edelweiss sunt transparente. „Fundația estefinanțată de un singur fondator – Vlad Plahotniuc, care a muncit o viațăîntreagă în afaceri, a venit în politică bogat. Sunt banii lui personali. Dacăvrea să ajute cetățenii, care e problema?”, a spus democratul.

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  3. BĂTAIE între vedete! Umilință TOTALĂ pentru BIANCA DRĂGUȘANU: A fost dată AFARĂ cu forța
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. Anevoiosul Drum al Elefantului a început! 18 vedete în cursa Asia Express
  6. Caru cu vedete: Nicole Scherzinger, in stare de SOC! Hackerii i-au spart telefonul si au publicat un clip intim cu Hamilton; Cu totul la vedere! Kim Kardashian, într-un outfit extrem de sexy pe covorul roşu; Reacția lui Trăistariu, după ce Ester Peony a câștigat Eurovision România;
  7. Ana Morodan a găsit o soluție salvatoare în „Asia Express”. Pe ce își cheltuie banii
  8. Globurile de Aur 2019: Tul, paiete îndrăznețe, rochii cu corset și cu fuste extrem de voluminoase au dominat pe covorul roșu