Politica

„Spălaţi-vă pe gură, domnule Cioloş” Fostul premier stă prost cu igiena orală? ATAC DUR ÎN POLITICĂ

Loading...

„Despre vocația trădării, demagogie și false valori

Dacian Cioloș – lupul îmbrăcât în oaie

Aveți vreme de o mică povestioară?

Trăia odată, undeva într un colțișor de țară, de multe ori parcă uitată de Dumnezeu, un băiat care nu excela prin nimic, dar care a înțeles repede de la viață că dacă eșți bine orientat și țîi grumazul cât mai aplecat nu numai că nici o sabie nu-ți va tăia capul, ci îți va deveni și protectoare. Și uite așa, mai cu o rudă mai cu altă , mai cu prietenii rudelor se pomeni băiatul nostru în cărți în Liga Mare a politicii. Mai contează dacă n-avea nici un merit personal pentru asta, pe cine a călcat în picioare pe drum, câte mâini a pupat și pe ale cui? Că el mulți, dar atunci când te erijezi în „’Donna Albă” a politicii românești și improsti cu noroi pe cei de care te-ai folosit atâta timp și practic al căror produs la modul real ești, știți cum se spune: ”mai ușor cu pianul pe scări …”, susține Nazare.

„Domnule Cioloș, că n-aveți respect și recunoștință față de nimeni și față de nimic, doar memorie scurtă, am înțeles deja, ne desenați asta public zilnic de doi ani! Dar nu-i nici o problema, va reamintim noi! Gheorghe Flutur, membru marcant PNL va spune ceva? Tăriceanu, pe atunci lider PNL? Numele Traian Băsescu va reîmprospătează memoria? Dar al lui, oups, Viorel Hrebenciuc sau al lui Liviu Dragnea? Nu-i mai amintesc pe Motreanu și Remeș, tot lideri PNL… Sau să vorbim despre funcțiile de consilier ministru, secretar de stat, ministru, comisar european și prim ministru, toate obținute pe spatele PNL-ului și la mică înțelegere cu PSD sau PD. Funcțiile le-ați avut și ne-ați făcut mare cinste că politician vizionar sau tehnocrat în ele, atât de mare încât avem cea mai bine dezvoltată și reformată, că tot va place cuvântul, agricultură sau economie din Europa…”, mai scrie liberalul.

Da, după toți aceșți ani de tranziție, toate partidele românești au nevoie de reforma, inclusiv PNL, însă dvs îi datorați carieră politică sub toate formele PNL-ului. Sunteți primul beneficiar al lipsei de reforma din PNL! Pentru că un partid liberal reformat nu v-ar fi desemnat niciodată pe dvs prim ministru! Și dacă tot vreți să vorbim despre reforma, va invit să începeți cu dvs. Ce-ar fi că pentru prima dată în viață să faceți și ceva care să aibă la baza resursele proprii, pregătirea profesională, calitatea dumneavoastră umană, propria viziune? Pe mine doar atunci o să mă convingeți. Până atunci rămâneți doar un oportunist, care funcționează după două principii: de vrei să-ți fie bine, primul lucru când ajungi împărat, omoară-l pe tatăl tău și pe cine nu lași să moară, nu te lasă să trăiești…


Citește mai departe …

„Spălaţi-vă pe gură, domnule Cioloş” Fostul premier stă prost cu igiena orală? ATAC DUR ÎN POLITICĂ 2

„Spălaţi-vă pe gură, domnule Cioloş” Fostul premier stă prost cu igiena orală? ATAC DUR ÎN POLITICĂ 3

Join the LARGEST XXX Cam Site

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.