Soțul unui membru al biroului politic PAS va prezenta mâine un sondaj de opinie

Loading...

Marți, 4 decembrie, Institutul de Politici Publice (IPP) va prezenta rezultatele sondajului sociologic „Barometrul Opiniei Publice, noiembrie 2018”. Sondajul va fi prezentat de către șeful IPP, Arcadie Barbăroșie, tot el fiind soțul Danielei Terzi Barbăroșie, care este membru al birolului politic PAS. De aici apare și întrebarea cât de corecte, echidistante și imparțiale vor fi cifrele prezentate în acest sondaj.

Mai mult, domnul Barbăroșie împreună cu soția sa au fost văzuți de mai multe ori la fash-mob-uri și proteste organizate de bionomul PAS cu DA numit ACUM. Ori, conform normelor democratice este imperativ ca cei care efectuează sondaje politice să nu aibă legături cu nici un partid care este obiectul acestui studiu. În caz contrar ar fi un conflict de interese.

Soțul unui membru al biroului politic PAS va prezenta mâine un sondaj de opinie, arcadie barbarosie, maia sandu, opozitia moldova, ippRevenind la cifre, amintim că ultimul sondaj (noiembrie 2018) făcut de americani în Moldova a relevat următoarele rezultate: dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri parlamentare, PSRM ar lua cele mai multe voturi, pe locul doi s-ar situa PDM, PAS și PPDA, iar pe locul trei urmează PCRM și Partidul ȘOR. De menționat că în comparație cu sondajul precendent (iulie 2018) realizat tot de Institutul Republican Internațional (IRI) din SUA, reiese că încrederea politică în socialiști a scăzut cu 4%, încrederea în PAS a scăzut tot cu 4%, în schimb a crescut susținerea oamenilor pentru PDM și Platforma DA cu câte 3% (vedeți cele două grafice mai jos).

Citeste si:  Toni Greblă: Este clar că refuzul preşedintelui a fost unul politic, nu are nicio legătură cu prevederile constituţionale

Soțul unui membru al biroului politic PAS va prezenta mâine un sondaj de opinie 1
lideri politici, nastase, maia, plahotniuc, dodonSoțul unui membru al biroului politic PAS va prezenta mâine un sondaj de opinie 2

Prezentarea Barometrului Opiniei Publice, noiembrie 2018 va avea loc mâine la Agenția de presă IPN, la ora 10.00. În acest context, amintim că în cadrul prezentării unui sondaj precedent, sociologul Barbăroșie a punctat că într-un sondaj nu atât cifrele sunt importante cât tendințele, adică direcția spre care evoluează procentele (vedeți video mai jos).

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  3. Horoscop politic 2019, Cristina Demetrescu despre Dăncilă, Dragnea, Iohannis
  4. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  5. E mai bine sa spui ceea ce simti si sa regreti pe moment,decat sa nu o faci si sa regreti o viata…
  6. Secretul prin care Iohannis a ajuns Presedintele Romaniei
  7. Mai este Simona Halep virgină?
  8. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna