Sorin Ovidiu Vîntu îl

Loading...

Sub titlul „O adunătură de tâmpiți”, Sorin Ovidiu Vîntu critică în termeni dur actuala putere politică, în frunte cu Liviu Dragnea, pentru incapacitatea de opera modificări valide în legislaţia din justiţie. Fostul patron al Realitatea TV, în prezent în penitenciar, susţine că PSD trebuia, în loc să încerce să facă schimbări în justiţie, să mute SRI sub controlul total al Parlamentului. De criticile lui SOV nu scapă nici Klaus Iohannis.

CITEȘTE ȘI: Secrete din medicina tradițională chineză: Ce alimente trebuie să mănânci în funcție de anotimp

„După circa un an de scandaluri de dezbatere, de analize, legile Justiției au fost, în sfârșit, promulgate. După ce au fost promulgate, s-a constat că nu sunt bune și s-au modificat printr-o ordonanță de urgență, care, și asta, trebuie modificată prin normele de aplicare. Au urmat apoi modificările la Codurile de procedură penală și Codul penal. Aflăm că vreo câteva zeci de articole din Codul de procedură penală au fost declarate neconstituționale de către CCR. Urmează să vedem ce greșeli s-au comis și la Codul penal. Însumând toate astea, se naște, în mod firesc, concluzia că PSD nu are niciun specialist în drept, iar din această concluzie rezultă și o întrebare de bun simț: Dacă nu te pricepi, de ce te bagi?

Citeste si:  Tudorel Toader îl sfidează pe Dragnea: inventează alibiuri ca să blocheze ordonanţa de urgenţă pentru modificarea Codurilor penale

Cred că a venit timpul ca Dragnea să fie scos din circulație, iar asta până nu e prea târziu. Prea târziu pentru PSD, pentru amărâta asta de Justiție care, cu toate păcatele și mișeliile ei, este vital a fi funcțională.

Bai generație, când îi dai unui prost o mașinărie de dimensiunile PSD-ului pe mână, sau o țară cu probleme României, în mod inevitabil se va produce o catastrofă.

Trei sunt motivele care mă determină să spun că Dragnea este prost:

1. A promovat în structurile de vârf ale partidului și în Guvern personaje atât de penibile încât au discreditat major nu doar PSD ci și România. Un tip inteligent știe că doar cu o echipă de oameni super inteligenți și super profesioniști poate performa. Șeful unui partid, generație, este un play-maker și are nevoie de playeri valoroși în jurul lui. Cine ar fi Messi sau Ronaldo fără coechipierii valoroși care să-i servească pe tot parcursul unui meci?

2. Cu toate că știa foarte bine că prin șantaj, presiuni și recrutări masive, securiștii controlează întreaga justiție, prostovanul nostru pornește o adevărată cruciadă împotriva ei, cu scopul clar de a lua sub controlul propriu, în loc să treacă SRI-ul sub totala autoritate a Parlamentului, prin modificarea legii de funcționare a acestuia.

Citeste si:  PSD nu îşi asumă înfrângerea referendumului. Dragnea îl scoate la înaintare pe Codrin Ştefănescu: „Românii au venit în număr gigant la vot”

După aproape doi ani de scandaluri, demonstrații, meeting-uri, a reușit, în final, să-și adjudece dreptul de a numi, prin Ministerul Justiției, șefii parchetelor. Cât crezi că va dura, generație, până când securiștii îi vor recruta, oferindu-le grade superioare (pe șefii cei mari, direct generali) salarii suplimentare uriașe și protective?

Ce victorie a lui pește prăjit a repurtat Dragnea după aproape doi ani de măcel?

3. În loc să dea o mare amnistie, care nu doar că ar fi adus o oarecare reparație măgăriilor făcute de securiști cu mâna Justiției, nu doar că i-ar fi lăsat pe securiști fără gloanțe, anulând miile de dosare pe care aceștia le folosesc, dar l-ar fi scăpat si pe el de inevitabilul final, prostovanul nostru a încercat tot felul de șarlatanii juridice.

Chiar dacă, per ansamblu, în ultimii 28 de ani nația asta s-a prostit, la șarlatanie se pricepe încă. În cei aproape doi ani de când a luat puterea, Dragnea a dovedit că nu-l duce capul. Fără echipă, fără viziune, iresponsabil, omul a reușit să facă praf singura ancoră de stabilitate politică a României, și anume PSD, să facă praf relațiile macro-economice, să facă praf echilibrele financiare, iar alături de celălalt prostovan care este Iohannis, să facă praf și bruma de coeziune socială a acestei nații.

Citeste si:  Minciuna ca politică de partid şi de stat

Prin eșecul acțiunilor sale, nu doar că n-a reușit să smulgă țara din rapacele gheare al Occidentului, redându-i suveranitatea, ci a și ridiculizat-o în ochii tuturor centrelor de putere mondială.

Poate că dincolo de politică, atât Dragnea cât și Iohannis sunt doi bărbați inteligenți, dar din punct de vedere politic amândoi trebuie înlăturați. URGENT!”, scrie SOV pe Facebook.

CITEȘTE ȘI: Dieta neaşteptată care poate prelungi viaţa: Pe bază de ciocolată neagră, vin şi bere .

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. Home page
  3. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  4. De ce poartă Nina colanţi?
  5. Top 15 idei de rochii pentru banchet
  6. Jojo, CRBL, Bianca Drăguşanu, Cosmin Seleși, Ruby, Iuliana Luciu și Anca Sigartău printre vedetele care vor participa la cel de-al doilea sezon Asia Express
  7. Nadina Zisu îţi aduce în fiecare dimineaţă ştiri mondene la Observator
  8. Liderul unionist George Simion şi-a lansat oficial candidatura la Europarlamentare. De ce?