”Sondaje shaorma”, doar pentru sponsori!

Loading...

Cu toate ca, de prea multa vreme, ”a consuma” sondajele de opinie aruncate pe piata este ca si cum te-ai uita la reclamele de la teleshopping se gasesc inca destui sponsori creduli, mai ales cei din strainatate, care sa se cramponeze de iluziile date de aceste ”esantioane reprezentative”. Si uite cum, pentru a demonstra o data in plus ca Romania chiar este tara tuturor posibilitatilor, la doar cateva zile dupa ”dezastrul” sociologic de la referendumul pentru redefinirea familiei, puzderie de alte sondaje de opinie au fost aruncate pe piata. Pe bani grei, bineinteles, fie ei si ”pe caiet”… Fara ca nimeni sa mai piarda vremea cu dezlegarea misterului sociologic cum de, la referendum,  ”marja de trei la suta” garantata de catre toate instituutele de sondare s-a dovedit a fi de fapt la final una de nici mai mult nici mai putin de  33 la suta!

 

02 0asaa3 1 ”Sondaje shaorma”, doar pentru sponsori!Cert este ca, fie si dupa aceste dezastre deja penibile zi de zi se arunca pe piata mediatica si cea politica noi si noi sondaje, astfel ca daca marti Dacian Ciolos si Victor Ponta aproape ca ar fi putut forma o coalitie de guvernare, joi acestia nici macar nu visau ”sa pupe” trecerea pragului electoral. In timp ce bietul Ludovic Orban chiar ca nu mai are de unde sa stie cum sta Partidul National Liberal, care ba sare de pragul psihologic de 30 la suta, ba nu-l atinge nici macar pe cel de 20 la suta! Si chiar daca, in cazul sponsorilor externi cel putin, sondajele de opinie facute special pentru acestia ar putea trezi niscai sentimente nationaliste gen ”lasa ca barem baga centaurii bani in tara noastra”, cu totul altfel stau lucrurile cu sondajele facute strict pentru ”uz intern”. Si pe care, de ceva vreme, liderii politici nici macar nu le mai citesc, dar sa se mai si increada in ele! Si atunci se naste firesc intrebarea pentru ce isi pun clientela politica sa le achite? Simplu! Pentru ca prefera sa-i tina aproape pe ”maestrii manipularilor”, decat sa se trezeasca bombardati cu ”sondaje shaorma cu de toate”, dar in care sa figureze ca si-au pierdut increderea romanilor, atata cat mai exista aceasta in Romania zilelor noastre.

Citeste si:  ROBERT NEGOITA: Tot ce inseamna politica starneste antipatie gratie liderilor politici - Politica - Ziarul BURSA
Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  3. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  4. ”Mihai Constantinescu a murit!” Știrea care a pus pe jar o lume întreagă
  5. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  6. Referendumul a băgat zâzanie între vedete! Ionuț Cristache, atac la adresa Oanei Pellea:
  7. Se castiga bani pe YouTube ?
  8. De ce poartă Nina colanţi?