Sondaj IMAS: PSD s-a prăbușit în sondaje. Pe ce loc sunt USR și MRI

Loading...

PSD a scăzut în sondaje, conform unui sondaj IMAS comandat de USR privind intenția de vot pentru partidele politice. La foarte mică distanță de social-democrați se află PNL. În cazul USR se observă o creștere, la fel și pentru ALDE. Dacă ar avea loc alegeri în acest moment, în Parlament ar mai intra doar Mișcarea România Împreună (MRÎ) și UDMR.

sondaj-imas-decembrie2018-comandat-usr

Foto: USR

Sondajele confirmă că sfârșitul dictaturii lui Liviu Dragnea și a PSD-ului este aproape. USR a ajuns la aproape 15% intenție de vot. Vă mulțumim pentru încredere! La următoarele alegeri, trebuie să ieșim la vot, să fim mulți, să alegem oameni cinstiți și competenți pentru România”, arată USR într-o postare în care prezintă graficul de mai sus.

USR amintește și de testul de miercuri din Parlament, când opoziția a încercat majoritatea PSD-ALDE.

„Este foarte important opoziția a arătat că se poate uni și a votat democratic pentru revocarea lui Dragnea și Iordache. Revocarea trebuie să apară în stenogramele Camerei Deputaților și în Monitorul Oficial pentru a deveni realitate politică. Este la fel de important că PSD a pierdut majoritatea în Camera Deputaților. Pentru prima dată în legislatura 2016-2020 o ședință de vot final a Camerei Deputaților a fost anulată din lipsă de cvorum”, se precizează în comunicat.

Intenția de vot pentru partidele politice – noiembrie 2018:

PSD: 24,9%

Citeste si:  SRS pune paie pe foc: politica struțului adoptată de președinte, dar și de Prima Doamnă, nu poate avea sub nicio formă rezultate pozitive

PNL: 23,3%

USR: 14,8%

ALDE: 11,7%

MRÎ: 8,2%

UDMR: 5,8%

Potrivit sondajului citat de USR, doar aceste partide ar intra în Parlament, în cazul unor alegeri. 

De asemenea, potrivit unul sondaj IMAS prezentat de USR, înainte de referendumul privind căsătoria, se observă o scădere a PSD, a PNL dar și a MRÎ, în timp ce USR înregistrează o creștere de câteva procente, iar ALDE de câteva sutimi. Astfel, în luna septembrie, PSD era cotat la 28%, PNL la 27%. Mişcarea România Împreună, partidul condus de Dacian Cioloş depășea USR – 10,1% față de 9,5%, iar ALDE avea 11% intenție de vot.

Citiți și: „Adevăratele creșteri de salarii vor veni în 2019”. Ce minciună!

Etichete: udmr , PSD , PNL , alde , USR , sondaj imas , mri
Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Anda Ruga beata crita in club
  2. Home page
  3. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. Legatura dintre Președintele Klaus Iohannis si SECURITATE
  6. O zi din viata unei Mame - Merita citit.
  7. Ana Morodan a găsit o soluție salvatoare în „Asia Express”. Pe ce își cheltuie banii
  8. Horoscop politic 2019. Ce spun astrele despre Iohannis, Dragnea şi Dăncilă şi cine va avea un început de an dezastruos