Politica

ŞOC TOTAL pe scena politică: S-a aflat cine va fi CANDIDATUL PSD la alegerile prezidenţiale. Nici Tăriceanu nu s-ar fi aşteptat la aşa ceva!

Loading...

Cu un an înaintea alegerilor prezidenţiale, PSD încă nu a anunţat oficial cine va fi candidatul partidului la cea mai importantă funcţie în stat. Discuţiile pe această temă purtate în interiorul formaţiunii sunt extrem de aprinse şi se pare că prezidenţiabilul PSD va fi unul surpriză.

Potrivit informațiilor apărute pe surse, pe lista cu posibili candidaţi la preşedinţie se află ministrul de Finanțe, Eugen Teodorovici, Liviu Dragnea, liderul PSD, dar și ministrul Educației, Ecaterina Andronescu, scrie stiripesurse.ro, care precizează că anunțarea prezidenţiabilului se va produce în februarie sau cel târziu în martie 2019. 

REPEDE CLICK AICI: CUM ARATĂ IUBITA LUI TUDOR CHIRILĂ! PANICĂ PRINTRE ARTIȘTI (GALERIE FOTO FIERBINTE)

Sursele mai vorbesc şi de o posibilă retragere din cursă a lui Liviu Dragnea, care ar fi declarat că nu ţine morţis să candideze şi că îl susține pentru a intra în cursa pentru Palatul Cotroceni pe liderul ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu.

REPEDE CLICK AICI: ELE SUNT FETELE DIN POLITICA ROMÂNEASCĂ CE AU APĂRUT ÎN IPOSTAZE EROTICE (GALERIE FOTO FIERBINTE)

Join the LARGEST XXX Cam Site

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.