ŞOC în lumea POLITICĂ! Elisa Isoardi i-a spus ADIO lui Salvini: „Mulţumesc, Matteo”. Foto în articol

Loading...

Zvonurile circulau deja de câteva zile, dar acum este oficial: Matteo Salvini şi Elisa Isoardi s-au despărţit. Cea care a confirmat este însăşi relizatoarea Tv a emisiunii ”Testul bucătarului”, cu o postare pe Instagram, departe de orice dubiu:”Nu e important ce ne-am dăruit unul altuia, ci ceea ce ar fi trebuit să ne oferim încă”,scrie Isoardi – Cu respect imens pentru iubirea adevărată care a fost. Mulţumesc, Matteo”.

Mai mult decât un adio, acesta al Elisei e o dedicaţie romantică (luată cu împrumut de la scriitorul Gio Evan) însoţită de o fotografie care-i arată pe cei doi îmbrăţişaţi. Semn să probabil Salvini şi Isoardi au rămas în bune relaţii. O opţiune neîmpărtăşiă de publicul de pe reţelele sociale care critică hotărârea de a prezenta toată această intimitate. Dar mulţi sunt trişti: ”Păcat, eraţi o pereche foarte frumoasă”. Sunt voci care spun că că sfârşitul relaţiei s-a petrecut acum două luni, dar doar astăzi a apărut ştirea din motive de oportunitate.

Chestiunea este că realizatoarea şi viceprim-ministrul erau împreună de trei ani, cu suişuri şi coborâşuri. Şi împreună reuşiseră să facă faţă la adevărate furtuni. În faţa ”spionilor, a celor care trăgeau cu ochiul şi a bârfitorilor”, cum i-a denumit Salvini într-o postare pe Facebook în 2017. Chiar în acea vară iubitorii de gossip (bârfă) îşi amintesc fotografiile Elisei, prinsă de paparazzi la Ibiza cu un alt bărbat. Apoi, în august al aceluiaşi an, lovitură de teatru: cei doi au apărut surâzători mână în mână la Cortina, unde prezentatoarea a mers să-l aplaude pe liderul Lega la prezentarea cărţii sale. ”Am descoperit un politician de rasă, îmbrăcat în armură, când de fapt este o persoană extrem de dulce. L-aş vota pe primul la primăvară, dar m-aş căsători cu cel de al doilea şi mâine”, a declarat ea într-un interviu.

Şi totuşi, propunerea nu a mai venit chiar dacă cei doi – ţinând cont de câteva poze publicate de săptămânale – îşi luaseră o casă în centrul Romei ca să trăiască împreună. Bineînţeles, iubirea lor n-a fost niciodată una uşor de administrat, mai ales că Elisa era vânată de hateri după promovarea sa drept conducătoare a emisiunii ”Testul bucătarului”. Mulţi au considerat-o drept pilă tocmai din pricina relaţiei sale cu Salvini, în aşa fel încât însuşi Salvini a trebuit să intervină în transmisia RAI Radio 2 ”Lunaticii”, pentru a pune la punct deducţiile în privinţa profesionalismului iubitei sale: ”Este grozavă şi îşi merită tot succesul pe care-l are şi pe care-l va avea. Eu n-am ajutat-o, ba, dimpotriva, prezenţa mea împovărătoare poate că i-a dăunat şi i-a creat probleme” Poate iubirea n-a ţinut cont de toată această presiune. Şi mai există mulţi care speră într-o reîntoarcere, titrează Il Messaggero Imagini pentru Matteo Salvini Elisa photos Imagine similară Imagine similară Imagine similară Imagine similară

ŞOC în lumea POLITICĂ! Elisa Isoardi i-a spus ADIO lui Salvini: „Mulţumesc, Matteo”. Foto în articol 2 ŞOC în lumea POLITICĂ! Elisa Isoardi i-a spus ADIO lui Salvini: „Mulţumesc, Matteo”. Foto în articol 3
Join the LARGEST XXX Cam Site
Citeste si:  ALDE Botoşani refuză reconcilierea politică
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. De ce poartă Nina colanţi?
  3. Home page
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. Oferte pentru români de muncă în abatoarele din Germania
  6. Top 15 idei de rochii pentru banchet
  7. Top 30 - Vedetele din România care s-au iubit în locuri publice
  8. Cele mai provocatoare ţinute de la VIVA! Party 2019. Vedetele s-au întrecut în ţinute fabuloase