Slusari: Dacă mai există o șansă pentru a valida mandatul lui Andrei Năstase, noi vom lupta pentru voturile cetățenilor

Loading...

Totodată, vicepreședintele Platformei DA spune că „pe de altă parte, liderul Platformei DA va fi lăsat să administreze capitala în plina iarnă și cu mandat de doar aproximativ șase luni. Adică, pentru Primarul General Năstase vor fi create niște condiții extrem de drastice. Guvernarea prin gestul acela face o tentativă disperată de a ieși din izolarea față de lumea civilizată, care este tot mai cuprinzătoare pentru țara noastră, condusă de Kim Jong-un din Grozești”.

În context, Alexandru Slusari spune că Platforma DA, după trei ani de activitate politică în mediu mai mult decât vitreg, este pregătită pentru orice decizie „a unui om, care acționează din instincte. Dacă există măcar o șansă pentru a valida voturile la circa 130 de mii de cetățeni, noi vom lupta pentru acest mandat al poporului”.

„Eu personal nu cred că până la urmă uzurpatorul va accepta restabilirea voinței oamenilor. Andrei Năstase, cu voința lui politică, care nu se vinde, și cu pârghiile administrative, fie și la nivelul municipal, este periculos pentru Plahotniuc, având un mandat de o lună sau chiar de o zi. Dar în jumătate de an Năstase cu echipa face praf din mafia imobiliară, care sub coordonarea lui Plahotniuc distruge orașul nostru prin construcțiile ilegale. E nevoie că noi prin unitatea noastră să-i dăm o lovitură mortală acestui regim antipopular la alegeri parlamentare ! Atunci nimic nu ajută bandiților”, a punctat Alexandru Slusari.

Citeste si:  Ion Cristoiu, despre războiul din politică: „Dacă pică Guvernul? Nu cred. Cred că s-a renunțat și la acest plan”

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. Home page
  3. De ce poartă Nina colanţi?
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. Oferte pentru români de muncă în abatoarele din Germania
  6. Top 15 idei de rochii pentru banchet
  7. E mai bine sa spui ceea ce simti si sa regreti pe moment,decat sa nu o faci si sa regreti o viata…
  8. Top 30 - Vedetele din România care s-au iubit în locuri publice