Slusari: Dacă mai există o șansă pentru a valida mandatul lui Andrei Năstase, noi vom lupta pentru voturile cetățenilor

Loading...

Totodată, vicepreședintele Platformei DA spune că „pe de altă parte, liderul Platformei DA va fi lăsat să administreze capitala în plina iarnă și cu mandat de doar aproximativ șase luni. Adică, pentru Primarul General Năstase vor fi create niște condiții extrem de drastice. Guvernarea prin gestul acela face o tentativă disperată de a ieși din izolarea față de lumea civilizată, care este tot mai cuprinzătoare pentru țara noastră, condusă de Kim Jong-un din Grozești”.

În context, Alexandru Slusari spune că Platforma DA, după trei ani de activitate politică în mediu mai mult decât vitreg, este pregătită pentru orice decizie „a unui om, care acționează din instincte. Dacă există măcar o șansă pentru a valida voturile la circa 130 de mii de cetățeni, noi vom lupta pentru acest mandat al poporului”.

„Eu personal nu cred că până la urmă uzurpatorul va accepta restabilirea voinței oamenilor. Andrei Năstase, cu voința lui politică, care nu se vinde, și cu pârghiile administrative, fie și la nivelul municipal, este periculos pentru Plahotniuc, având un mandat de o lună sau chiar de o zi. Dar în jumătate de an Năstase cu echipa face praf din mafia imobiliară, care sub coordonarea lui Plahotniuc distruge orașul nostru prin construcțiile ilegale. E nevoie că noi prin unitatea noastră să-i dăm o lovitură mortală acestui regim antipopular la alegeri parlamentare ! Atunci nimic nu ajută bandiților”, a punctat Alexandru Slusari.

Citeste si:  Dăncilă, pledoarie pentru parteneriatul public privat la construcția de autostrăzi: Oamenii nu mai au răbdare. Încercăm să găsim soluţii alternative

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. BĂTAIE între vedete! Umilință TOTALĂ pentru BIANCA DRĂGUȘANU: A fost dată AFARĂ cu forța
  3. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. Anevoiosul Drum al Elefantului a început! 18 vedete în cursa Asia Express
  6. Caru cu vedete: Nicole Scherzinger, in stare de SOC! Hackerii i-au spart telefonul si au publicat un clip intim cu Hamilton; Cu totul la vedere! Kim Kardashian, într-un outfit extrem de sexy pe covorul roşu; Reacția lui Trăistariu, după ce Ester Peony a câștigat Eurovision România;
  7. E cea mai proasta perioada a muzicii romanesti de pana acum, si nu vad nicio luminita la capatul tunelului !
  8. Planurile de acasă nu se potrivesc cu realitatea din sezonul 2 „Asia Express”, cel mai dur reality show de aventură!