Situație INCREDIBILĂ în POLITICA din România. Este CONSILIER în Vrancea, dar locuiește în ITALIA. Cine face „naveta” lunar pentru a participa la ȘEDINȚE

Loading...

Originar din Panciu, Vrancea, Ovidiu Burdușa, 39 de ani, a plecat din România cu mulți ani în urmă, pentru un trai mai bun. La început a muncit pe unde a găsit… A încărcat mărfuri, a făcut curat în hoteluri, a fost recepţioner. Acum, are o afacere, două hoteluri de lux în centrul Romei. Este însă și singurul membru al diasporei ales, în 2016, într-un consiliu județean în România, pe listele PNL.

Cei 4.300 de kilometri distanță nu îl împiedică pe Ovidiu Burdușa să vină la ședințele Consiliului Județean Vrancea. Potrivit listelor cu prezența, Burdușa are cu șase reprezentări mai mult față de președintele consiliului, Marian Oprișan. Are și inițiative, toate referitoare la membrii diasporei.

„Sunt plecat din România de circa 16 ani. Prima dată am plecat în ’98, după terminarea liceului. M-am reîntors la sfârșitul anului 2000 pentru că i-am promis tatălui meu că voi continua să studiez și am avut ambiția de a fi primul copil din familie cu facultate. Așadar, m-am reîntors și împreună cu fratele meu am intrat la facultate. În 2005 am absolvit Universitatea Româno-Americană, secția de Economie a turismului intern sau internațional. Apoi m-am reîntors în Italia”, a spus Burdușa conform Libertatea.

Citeste si:  Tudorel Toader, atac dur la adresa lui Klaus Iohannis

Se fac angajari in 2019. Care sunt conditiile de indeplinit si ce salarii se acorda

Situație INCREDIBILĂ în POLITICA din România. Este CONSILIER în Vrancea, dar locuiește în ITALIA. Cine face „naveta” lunar pentru a participa la ȘEDINȚE 2 Situație INCREDIBILĂ în POLITICA din România. Este CONSILIER în Vrancea, dar locuiește în ITALIA. Cine face „naveta” lunar pentru a participa la ȘEDINȚE 3
Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  3. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  4. Chiar din prima seara m-au luat in primire. M-au fortat sa ma asez in genunchi si sa pun gura pe marginea băncuței de lângă pat.
  5. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  6. Horoscop politic 2019, Cristina Demetrescu despre Dăncilă, Dragnea, Iohannis
  7. Secretul prin care Iohannis a ajuns Presedintele Romaniei
  8. Mai este Simona Halep virgină?