Politica

Sinteza zilei. Ura, noua politică de stat în România

Loading...

Ura a devenit noua politică de stat în România.

Mihai Gâdea a prezentat, marți, la Sinteza zilei, câteva dintre motivele care au condus la această situație și câteva dintre cele mai importante știri care demonstrează că românii sunt ținuți prizonieri ai urii.

„Vreau să vă întreb cum simțiți dvs. atmosfera din țară. Ne așteptam cu toții, nu doar în acest an, când împlinim 100 de ani de la Unire, ci cred că din 1989, ca cineva să vină și să genereze în România în primul rând un discurs și apoi o politică a speranței, o politică a construcției, una în care să vină și să prezinte națiunii care este proiectul de țară și să îi inspire pe oameni pentru construi, pentru  a avea această speranță pentru națiune – și nu mă referdoar la a construi ceva din betoane.

Din păcate, nu doar că nu am văzut lucrul acesta, nimeni nu a venit să vorbească despre speranță, despre certitudini, despre proiecte. S-a încercat cu totul altceva! Și cred că nu greșesc spunând că încă din perioada regimului lui Băsescu politica urii ca devenit o politică de stat încet-încet. Este incredibil că la câțiva ani de când a plecat Traian Băsescu noi de-abia acum cunoaștem un vârf al urii. Ce era atunci părea încă respirabil”, a spus Mihai Gâdea.

1. Știrea falsă cu jurnalista Antena 3 care ar fi fost violată în Egipt

 

2. Moartea soțului ministrului de Interne

3. Liderul #Rezist care se bucură de moartea jandarmeriței ucise într-un accident de mașină

4. Fotografia cu premierul Viorica Dăncilă și președintele PSD Liviu Dragnea spânzurați de o macara de la Catedrala Neamului

5. Președintele CCR, urmărit pe stradă și hăituit de protestatarii #Rezist

6. Cazul bătrânului Alexandru Tiurbe, bătut de un protestatar #Rezist la câțiva pași de Piața Victoriei

7. Uniți de ură și prin violența verbală

8. Președintele Iohannis vorbind despre „revoluția m^%$”

Știre în curs de actualizare

Join the LARGEST XXX Cam Site

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.