”Și politica e o meserie foarte veche”. Concluziile Bisericilor după referendum

Loading...

Francisc Doboş, purtătorul de cuvânt al Arhidiecezei Romano-Catolice, și Vasile Bănescu, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române, sunt de părere că referendumul privind familia a eșuat din cauza implicării factorului politic. 

”S-a văzut în mare parte în aceste zile și cu ocazia referendumului – și imediat reacțiile de luni dimineața și mai apoi – că și politica e o meserie foarte veche”, a punctat Francisc Doboș, pentru Digi24.

La rândul său, Vasile Bănescu susține că unii români nu au mers la vot deoarece au fost victimele unei manipulări profesioniste: ”Procentul acela de 9% care a lipsit pentru trecerea referendumului… acești 9% dintre oameni, vă asigur, nu gândesc pe tema căsătoriei diferit de cei care au votat. Ei sunt și au fost victimele unor manipulări cu adevărat profesioniste. Așadar, am denunțat permanent că oricine ar încerca să se asocieze în mod fraudulos cu această tema, pe care s-o vampirizeze în vreun fel, se autodescalifică”. 

”Una dintre cauzele pentru care s-a declanșat această reținere în foarte mulți oameni care nu au venit la referendum a fost și manipularea legată de asocierea acestui referendum cu un anumit personaj politic”, a mai declarat Bănescu, probabil cu aluzie la Liviu Dragnea.
 

Citeste si:  Bătălie politică pe şefia Armatei - Monitorul de Botoșani
Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. Home page
  3. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  4. De ce poartă Nina colanţi?
  5. Top 15 idei de rochii pentru banchet
  6. Jojo, CRBL, Bianca Drăguşanu, Cosmin Seleși, Ruby, Iuliana Luciu și Anca Sigartău printre vedetele care vor participa la cel de-al doilea sezon Asia Express
  7. Nadina Zisu îţi aduce în fiecare dimineaţă ştiri mondene la Observator
  8. E mai bine sa spui ceea ce simti si sa regreti pe moment,decat sa nu o faci si sa regreti o viata…