Politica

”Și politica e o meserie foarte veche”. Concluziile Bisericilor după referendum

Loading...

Francisc Doboş, purtătorul de cuvânt al Arhidiecezei Romano-Catolice, și Vasile Bănescu, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române, sunt de părere că referendumul privind familia a eșuat din cauza implicării factorului politic. 

”S-a văzut în mare parte în aceste zile și cu ocazia referendumului – și imediat reacțiile de luni dimineața și mai apoi – că și politica e o meserie foarte veche”, a punctat Francisc Doboș, pentru Digi24.

La rândul său, Vasile Bănescu susține că unii români nu au mers la vot deoarece au fost victimele unei manipulări profesioniste: ”Procentul acela de 9% care a lipsit pentru trecerea referendumului… acești 9% dintre oameni, vă asigur, nu gândesc pe tema căsătoriei diferit de cei care au votat. Ei sunt și au fost victimele unor manipulări cu adevărat profesioniste. Așadar, am denunțat permanent că oricine ar încerca să se asocieze în mod fraudulos cu această tema, pe care s-o vampirizeze în vreun fel, se autodescalifică”. 

”Una dintre cauzele pentru care s-a declanșat această reținere în foarte mulți oameni care nu au venit la referendum a fost și manipularea legată de asocierea acestui referendum cu un anumit personaj politic”, a mai declarat Bănescu, probabil cu aluzie la Liviu Dragnea.
 

Join the LARGEST XXX Cam Site

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.