Selecţionerul Qatarului cere jucătorilor săi să se izoleze de situația politică la Cupa Asiei

Loading...

Selecţionerul Qatarului, Felix Sanchez, le-a cerut jucătorilor săi “să se izoleze” de tensiunile diplomatice după sosirea în Emiratele Arabe Unite pentru Cupa Asiei. Naţiunea gazdă a turneului a impus un boicot politic şi economic în cazul Qatarului încă din iunie 2017, acuzând această ţară că susţine terorismul şi reproşându-i apropierea de Iran, relatează AFP preluată de news.ro.

“Am discutat cu jucătorii despre situaţia politică”, a spus Sanchez. “Sunt conştienţi de situaţie şi sunt convins că pe parcursul competiţiei vor fi capabili să rămână concentraţi pe sport şi să se izoleze de restul”, a adăugat tehnicianul.

Arabia Saudită, Emiratele Arabe Unite (EAU), Bahrain şi Egiptul au impus, în 2017, un embargo economic şi diplomatic Qatarului, căruia-i reproşează că este prea apropiat Iranului, marele rival regional al Riadului, şi pe care-l acuză că susţine terorismul, din cauza bunăvoinţei sale faţă de mişcarea islamistă Fraţii Musulmani.

Qatarul neagă acuzaţiile şi susţine că rivalii săi regionali vor o schimbare de regim.

Citeste si:  CEC a publicat lista partidelor care pot să participe la parlamentarele din 24 februarie

Participarea la Cupa Asiei reprezintă prima deplasare a naţionalei Qatarului în Emiratele Arabe Unite, de la startul acestei crize diplomatice.

Turneul a început sâmbătă, însă Qatar, care evoluează în grupa E, are programat primul meci miercuri, cu Liban. În grupă cu Qatar sunt şi Arabia Saudită şi Coreea de Nord.

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Anda Ruga beata crita in club
  2. Home page
  3. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. Legatura dintre Președintele Klaus Iohannis si SECURITATE
  6. O zi din viata unei Mame - Merita citit.
  7. Ana Morodan a găsit o soluție salvatoare în „Asia Express”. Pe ce își cheltuie banii
  8. Horoscop politic 2019. Ce spun astrele despre Iohannis, Dragnea şi Dăncilă şi cine va avea un început de an dezastruos