Șeful Consiliului pentru Combaterea Discriminării: ”Laufer a mai fost ministru în guvern, numit de Iohannis. E regretabil că în lupta politică se folosesc aceste elemente”

Loading...

Preşedintele Consiliului Naţional de Combatere a Discriminării (CNCD), Asztalos Csaba, a declarat marți seară la Digi24 că acuzaţiile lui Ilan Laufer sunt extrem de grave, dar a adăugat că e ”regretabil” că în lupta politică se folosesc asemenea ”stereotipuri și prejudecăți”.

„Am înţeles că Ilan Laufer intenţionează să depună o plângere la CNCD. Laufer a mai fost ministru în guvern, numit de Iohannis”, a spus Asztalos Csaba. „Se continuă utilizarea unor stereotipuri şi prejudecăţi. În lupta politică se folosesc aceste elemente şi este regretabil”, a adăugat şeful CNCD pentru Digi 24.

Ilan Laufer a declarat, marți seara, la sediul PSD, că președintele Klaus Iohannis a respins numirea sa în fruntea Ministerului Dezvoltării din antisemitism, el acuzându-l pe șeful statului că acesta este un gest dintr-un lung șir de acțiuni antisemite, inclusiv de sabotare a relațiilor cu Israelul. Laufer a susținut că i se pregătește un dosar penal „la comanda președintelui”. Deși a citit declarația, Laufer a încurcat Consiliul Uniunii Europene cu Consiliul Europei.

Foto: Asztalos Csaba (arhiva proprie)

Citeste si:  Administraţia publică intră sub lupa lui Piedone: Înființăm departamente de monitorizare a administrației publice în toată țara
Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. De ce poartă Nina colanţi?
  3. Home page
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. Oferte pentru români de muncă în abatoarele din Germania
  6. Top 15 idei de rochii pentru banchet
  7. Top 30 - Vedetele din România care s-au iubit în locuri publice
  8. Cum iti promovezi clipurile de pe YouTube