Politica

Şefii Maternităţii din Botoşani au dispus reluarea avorturilor la cerere: „Nu facem nici politică, nici religie aici“. Sunt medici care refuză în continuare procedura

Loading...

Până acum două luni, la Maternitatea Botoşani nu se făceau avorturi la cerere. Motivul principal ar fi fost convingerile religioase a unei părţi a medicilor botoşăneni. În ultima vreme, avorturile la cerere au fost realuate.

”Nu facem nici politică, nici religie”

   

Managerul Spitalului Judeţean ”Mavromati” Botoşani spune că până acum două luni nu se făceau avorturi, la cerere, la Maternitatea spitalului. Erau efectuate doar cele medicale, de urgenţă. Managerul spitalului, Livia Mihalache, spune că această intervenţie a fost reluată la Maternitatea Botoşani. 

Acelaşi lucru este confirmat şi de unul dintre cei mai buni specialişti ai Maternităţii botoşănene, Maria Olaru. ”Se fac avorturi. Nu facem nici politică, nici religie la locul de muncă”, spune Maria Olaru. Mai există însă şi medici care continuă, din motive morale şi religioase, să efectueze această intervenţie. Aceştia, spune medicul botoşănean, primesc alte sarcini de serviciu. ”Desigur, sunt colegi care aleg să nu execute această manevră şi primesc alte sarcini de serviciu”, spune Maria Olaru.

 

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele ştiri:

 

 

Join the LARGEST XXX Cam Site

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.