Şefii Maternităţii din Botoşani au dispus reluarea avorturilor la cerere: „Nu facem nici politică, nici religie aici“. Sunt medici care refuză în continuare procedura

Loading...

Până acum două luni, la Maternitatea Botoşani nu se făceau avorturi la cerere. Motivul principal ar fi fost convingerile religioase a unei părţi a medicilor botoşăneni. În ultima vreme, avorturile la cerere au fost realuate.

”Nu facem nici politică, nici religie”

   

Managerul Spitalului Judeţean ”Mavromati” Botoşani spune că până acum două luni nu se făceau avorturi, la cerere, la Maternitatea spitalului. Erau efectuate doar cele medicale, de urgenţă. Managerul spitalului, Livia Mihalache, spune că această intervenţie a fost reluată la Maternitatea Botoşani. 

Acelaşi lucru este confirmat şi de unul dintre cei mai buni specialişti ai Maternităţii botoşănene, Maria Olaru. ”Se fac avorturi. Nu facem nici politică, nici religie la locul de muncă”, spune Maria Olaru. Mai există însă şi medici care continuă, din motive morale şi religioase, să efectueze această intervenţie. Aceştia, spune medicul botoşănean, primesc alte sarcini de serviciu. ”Desigur, sunt colegi care aleg să nu execute această manevră şi primesc alte sarcini de serviciu”, spune Maria Olaru.

Citeste si:  Teodor Meleşcanu:La Consiliul European poate merge şi preşedintele, şi premierul

 

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele ştiri:

 

 

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. De ce poartă Nina colanţi?
  3. Home page
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. Oferte pentru români de muncă în abatoarele din Germania
  6. Top 15 idei de rochii pentru banchet
  7. Top 30 - Vedetele din România care s-au iubit în locuri publice
  8. Cum iti promovezi clipurile de pe YouTube