Ședință de urgență a liderilor PSD

Loading...

A fost convocată o ședință de urgență a liderilor Partidului Social Democrat! Biroul Permanent Național al partidului a fost convocat pentru luni. 

Ședința va avea loc în contextul în care președintele Klaus Iohannis a anunțat că va amâna o decizie în privința numirii în Guvern a Olguței Vasilescu și a lui Mircea Drăghici.

Potrivit unor surse, în ședința de luni se va defini strategia pe care o vor avea partidul în perioada următoare, după afirmațiile făcute de Klaus Iohannis. 

Președintele Klaus Iohannis a anunțat joi că nu va lua o decizie în privința noilor propuneri făcute de premierul Viorica Dăncilă pentru Ministerul Dezvoltării Regionale și Ministerul Transporturilor, Olguța Vasilescu și Mircea Drăghici până după 1 Decembrie, Ziua Națională.

„La momentul potrivit vom discuta aceste propuneri. Nu se va întâmpla nimic până după 1 Decembrie”, a spus președintele, joi. La Ministerul Dezvoltării a fost propusă Lia Olguţa Vasilescu, fost ministru al Muncii, respinsă de Klaus Iohannis la Ministerul Transporturilor, iar la Ministerul Transporturilor, a fost propus Mircea Drăghici.

Citește și: Klaus Iohannis amână decizia numirii în Guvern a Olguței Vasilescu și a lui Mircea Drăghici până după 1 Decembrie: Guvernul Dragnea-Dăncilă e un accident al democrației

Citeste si:  Universitatea de Vest „Vasile Goldiș”, prezență activă la Conferința Națională Științifică „Arad – Capitala Politică a Marii Uniri“
Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  3. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. ”Mihai Constantinescu a murit!” Știrea care a pus pe jar o lume întreagă
  6. Referendumul a băgat zâzanie între vedete! Ionuț Cristache, atac la adresa Oanei Pellea:
  7. De ce poartă Nina colanţi?
  8. Se castiga bani pe YouTube ?