Politica

S&D, familia politică europeană a PSD:

Loading...

Teoretic, PSD a susţinut referendumul pentru modificarea Constituţiei. Totuşi, familia politică europeană din care fac parte social-democraţii români salută eşecul referendumului ca pe o adevărată victorie.

„Cetăţenii României au respins un pas înapoi în privinţa drepturilor LGBTI. ‘Grupul notru a fost întotdeauna în prima linie a luptei pentru drepturile LGBTI şi vom lua atitudine de fiecare dată când vedem că acestea sunt ameninţate'”, transmite grupul S&D din Parlamentul European, citându-l pe liderul său, Udo Bullman.

Biroul Electoral Central a anunțat prezența la vot la închiderea urnelor, după două zile de scrutin, în cadrul referendumului pentru familie, aceasta fiind de 20,41%.Drept urmare,referendumul nu a atins pragul pentru validare, conform legii, de 30% dintre cei aflați pe listele electorale permanente.

Potrivit datelor Biroului Electoral Central, din 18.278.496 alegători înscriși pe listele permanente, s-au prezentat la referendumul din acest weekend 3.731.704, reprezentând 20,41%.

CITEȘTE ȘI: Semințele de grapefruit, cel mai simplu remediu naturist împotriva RĂCELII și GRIPEI .

Join the LARGEST XXX Cam Site

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.