Scandalul de pe SCENA POLITICĂ va ATINGE APOGEUL. An nou, TENSIUNI VECHI. Breaking news în politică

Loading...

Acuzarea de înaltă trădare a președintelui Klaus Iohannis.

Președintele Camerei Deputaților a anunțat că aceasta se va face cel mai probabil anul viitor. „Da, anul viitor. Să vedem dacă se poate face demersul acesta în timpul vacanței parlamentare sau trebuie să așteptăm începerea sesiunii parlamentare”, a declarat Liviu Dragnea.

Războiul remanierii

CCR a transmis că Iohannis nu şi-a exercitat atribuţiile constituţionale când nu a luat act de demisiile a doi miniştri şi nu a constatat vacantarea posturilor, se arată în motivarea deciziei prin care CCR a stabilit că există conflict juridic de natură constituţională între Guvern şi şeful statului. CCR mai reţine că demisia este un act juridic unilateral de voinţă al titularului funcţiei, nefiind susceptibilă de control sau aprobare, aceasta fiind adusă la cunoştinţă cu scopul de a se lua act de ea.

Conflictul Toader – Lazăr

Tudorel Toader a anunțat că îi va trimite preşedintelui Klaus Iohannis documentele cu privire la revocarea lui Augustin Lazăr. Ministrul Justiției a spus că actele vor fi trimise pe 27 decembrie.

Citeste si:  Valiza misterioasa care ameninta sa divizeze scena politica romaneasca

„În data de 27 decembrie dimineața, voi trimite preşedintelui Klaus Iohannis, documentele privitoare la revocarea lui Augustin Lazăr. Eu am pregătit actele. Mă bazez pe 132 din Constituție. Mă bazez pe raportul de evaluare pe care l-am făcut, mă bazez şi pe clarificările aduse prin decizia CCR 358. În opinia mea, nu putem călca în capcana pe care încearcă să o promoveze procurorul general, trăgând de timp în speranţa că va ieşi la pensie sau că îşi va încheia mandatul de procuror general”, a zis Toader.

Adrian Alexandrov, anunț după eliberarea Elenei Udrea: ”Proprietăți în valoare de 4.000 de euro”

Scandalul de pe SCENA POLITICĂ va ATINGE APOGEUL. An nou, TENSIUNI VECHI. Breaking news în politică 2 Scandalul de pe SCENA POLITICĂ va ATINGE APOGEUL. An nou, TENSIUNI VECHI. Breaking news în politică 3
Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  3. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  4. Chiar din prima seara m-au luat in primire. M-au fortat sa ma asez in genunchi si sa pun gura pe marginea băncuței de lângă pat.
  5. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  6. Horoscop politic 2019, Cristina Demetrescu despre Dăncilă, Dragnea, Iohannis
  7. Secretul prin care Iohannis a ajuns Presedintele Romaniei
  8. Mai este Simona Halep virgină?