S-A AFLAT ŞI E GRAV pentru Cioloş! Avem toate detaliile unui PACT CU PSD. Politică, politică, dar parcă e prea mult…

Loading...

„Un sinecurist acuză! De fiecare dată când nu se simte băgat în seamă, Dacian Cioloș, iese, cum altfel decât pe Facebook, și atacă Partidul Național Liberal. Acest sinecurist uită că PNL l-a susținut pentru funcția de prim-ministru al României la alegerile parlamentare din 2016. De data aceasta a afirmat faptul că PNL este un partid care refuză să se reformeze. Nu îmi dau seama la ce reformă se referă Cioloș, dar când mă uit cum a obținut el toate funcțiile deținute, înțeleg că pentru el ‘reformat’ înseamnă să pupi ghiulul oricui îți oferă o funcție într-un loc călduț”, a scris, duminică, pe Facebook, vicepreședintele PNL Gigel Știrbu.

Ba mai mult, liberalul a adăugat că Cioloș are un caracter care „lasă de dorit”.

„Dacian Cioloș este un om cu un caracter ce lasă de dorit și încearcă sistematic să muște mâna care l-a hrănit. Așa a procedat și când l-a criticat pe Președintele Iohannis, spunând că el n-ar fi numit-o premier pe Viorica Dăncilă. N-ar trebui să uite că într-un moment în care el rătăcea pe la Bruxelles, Iohannis l-a numit în funcția de premier al României. Toate funcțiile deținute de-a lungul timpului i-au fost acordate de oamenii pe care acum îi blamează. Să nu uite că PNL i-a dat portofoliul Agriculturii în guvernul condus de Tăriceanu, iar aceeași clasă politică nereformată i-a oferit și postul de comisar european. Nu cumva este cel mai bun produs al actualei clase politice?”, a precizat Știrbu.

Citeste si:  Ionuţ Vulpescu: Regret că între Ion Iliescu şi actuala conducere a PSD dialogul este aproape inexistent. Fostul preşedinte e liber să spună ce crede

Vicepreședintele PNL îi cere lui Cioloș să explice de l-a susținut în Guvernul său pe „omul lui Liviu Dragnea”.

„Poate fostul premier ne va explica și motivul pentru care l-a susținut pe Vasile Dâncu în guvern, știind foarte bine că este omul lui Liviu Dragnea. Sau poate acesta era și motivul?”, a conchis Știrbu.

Și alți liberali au reacționat, duminică, la criticile lui fostului premier tehnocrat. De exemplu, vicepreședintele PNL Florin Roman a afirmat că lui Dacian Cioloș „îi miroase” PNL, însă fostul premier tehnocrat stă în tribune, „sparge semințe și își da cu părerea de antrenor”, nefiind în stare nici măcar să își înregistreze partidul, Mișcarea România Împreună.

De asemenea, Raluca Turcan, liderul deputaților PNL, a reacționat la criticile făcute de Dacian Cioloș, aceasta spunând că cea mai mare contribuție a fostului premier tehnocrat ar fi să reușească să își înființeze partidul, MRÎ, și l-a îndemnat să renunțe la atacul asupra celorlate formațiuni.

Citeste si:  Ce l-a determinat pe Kanye West să se distanțeze de politică

Dacian Cioloș a scris, duminică pe Facebook, că PNL se află în zona vechii clase politice, refuzând „cu obstinație” să se reformeze și să se alăture MRÎ, într-un proiect de schimbare a societății românești. Acesta a adăugat că liberalii doar așteaptă „să cadă PSD natural și ei să le ia locul”.

Cioloş a declarat sâmbătă, într-o emisiune TV, că președintele Klaus Iohannis trebuie să găsească modalitatea prin care să fie mai „dătător de încredere” că apără statul de drept și a adăugat că e nu ar fi nominalizat-o pe Viorica Dăncilă în funcția de prim-ministru.

S-A AFLAT ŞI E GRAV pentru Cioloş! Avem toate detaliile unui PACT CU PSD. Politică, politică, dar parcă e prea mult... 2 S-A AFLAT ŞI E GRAV pentru Cioloş! Avem toate detaliile unui PACT CU PSD. Politică, politică, dar parcă e prea mult... 3
Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. De ce poartă Nina colanţi?
  3. Top 15 idei de rochii pentru banchet
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. Jojo, CRBL, Bianca Drăguşanu, Cosmin Seleși, Ruby, Iuliana Luciu și Anca Sigartău printre vedetele care vor participa la cel de-al doilea sezon Asia Express
  6. Home page
  7. Cele mai provocatoare ţinute de la VIVA! Party 2019. Vedetele s-au întrecut în ţinute fabuloase
  8. Anda Ruga beata crita in club