Rovinariul riscă pierderea a milioane de euro din ambiție politică – Impact In Gorj

Loading...

Rovinariul riscă pierderea a milioane de euro din ambiție politică - Impact In Gorj 1Un nou scandal la Rovinari. Primarul acuza consilierii liberali că boicoteză sedințele în care ar trebui votate proiecte vitale dezvoltării orașului. Robert Filip susține că spitalul din Rovinari riscă să rămână fără aparatură de specialitate după ce la ultima ședință nu s-a intrunit cvorulul din cauza peneliștilor. În aceiași zi urma să se dea undă verde unei noi investiții în oraș care viza peste 800 de angajări. Lipsa consilierilor PNL a pus frână și acestui proiect.

”Dragi rovinareni,o finanțare de câteva milioane de euro pentru Spitalul Rovinari, și eforturile grupului de firme MOVEOS de crearea înca 800 de locuri de muncă în Rovinari au fost puse în pericol de lipsa de responsabilitate a consilierilor locali PNL. Reprezentanții PNL din Consiliul Local Rovinari continuă să boicoteze toate eforturile conducerii Primăriei de dezvoltare a orașului și de creștere a nivelului de trai al locuitorilor lui. Astfel, toți cei șase consilieri locali PNL au refuzat să participe la ședința extraordinară a Consiliului Local, convocată de primarul Robert Dorin Filip în data de 9 noiembrie a.c.

Citeste si:  Iohannis, către tineri: Intraţi în politică! Nu permiteţi ca promisiunile guvernanţilor să rămână simple pasaje într-o arhivă. Oare cine îşi mai aduce aminte de celebrul de-acum program de guvernare, care s-a dovedit a fi un veritabil manual de manipulare

Prin absența de la ședință a consilierilor liberali, nu s-a întrunit numărul minim de voturi necesar promovării unor proiecte deosebit de importante pentru oraș.
Astfel, Spitalul Orașului Rovinari riscă să piardă o finanțare de câteva milioane de euro, care urma să fie cheltuită pentru achiziționarea de tehnică medicală modernă (RMN, tomograf și aparatura medicală moderna pt toate Secțiile spitalului). De aceea, întrucât suntem pe punctul de a depăși termenele fixate de finanțatori, voi convoca o nouă ședință de îndată în 12 noiembrie a.c., în speranța că vor fi votate proiectele de hotărâre fără de care investițiile de la spital nu vor putea fi realizate.

De asemenea, din cauza absenței de la ședință a celor șase consilieri liberali, a fost blocată pentru moment investiția grupului de firme MOVEOS, care intenționa să creeze în perioada imediat următoare alte 800 de locuri de muncă la Rovinari. Vă reamintesc că MOVEOS a creat deja 280 de locuri de muncă, și că și-a dovedit interesul pentru a continua investițiile în Rovinari, și pentru crearea altor sute de locuri de muncă, prin achizitionarea mai multor terenuri. Din păcate, iresponsabilitatea manifestată continuu de consilierii liberali este de natură să îngreuneze eforturile investitorilor din grupul de firme MOVEOS. În cadrul aceleiași ședințe, au fost, totuși, aprobate proiecte de hotărâre indispensabile implementării programelor de modernizare a sistemului de iluminat public și a transportului în comun prin achiziționarea de autobuze electrice pe ruta Rovinari, Drăgutești,Tg-Jiu.

Citeste si:  Florin Calinescu se gandeste "foarte, foarte serios" sa-si faca partid politic (VIDEO)

Prin intermediul acestui comunicat, adresez președintelui PNL Gorj, Dan Vîlceanu, un apel la responsabilitate, și-l rog să-și trimită consilierii la ședințe, și să nu mai boicoteze dezvoltarea orașului Rovinari. Refuz pe această cale să negociez lucrurile personale pe care consilierii PNL Rovinari le cer și le transmit ca eu nu voi negocia niciodată interesele rovinărenilor și nici dezvoltarea orașului nostru. Să vă fie Rușine pentru blocajele și reclamațiile pe care le faceți în orașul cu cea mai mare dezvoltare din județul Gorj”, a fost mesajul primarului Dorin Filip.

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. BĂTAIE între vedete! Umilință TOTALĂ pentru BIANCA DRĂGUȘANU: A fost dată AFARĂ cu forța
  3. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. Anevoiosul Drum al Elefantului a început! 18 vedete în cursa Asia Express
  6. Caru cu vedete: Nicole Scherzinger, in stare de SOC! Hackerii i-au spart telefonul si au publicat un clip intim cu Hamilton; Cu totul la vedere! Kim Kardashian, într-un outfit extrem de sexy pe covorul roşu; Reacția lui Trăistariu, după ce Ester Peony a câștigat Eurovision România;
  7. E cea mai proasta perioada a muzicii romanesti de pana acum, si nu vad nicio luminita la capatul tunelului !
  8. Planurile de acasă nu se potrivesc cu realitatea din sezonul 2 „Asia Express”, cel mai dur reality show de aventură!