România la 100 de ani.Clasa politică a adus România până aici. Acum este rândul clasei de business să ducă România înainte în următorii 100 de ani. La mulţi ani, România!

Loading...

Suplimente

România la 100 de ani.Clasa politică a adus România până aici. Acum este rândul clasei de business să ducă România înainte în următorii 100 de ani. La mulţi ani, România!

România celebrează pe 1 Decembrie 100 de ani de la Marea Unire. Ziarul Financiar, care are 20 de ani, are şansa de a fi martor al acestei aniversări şi de a scrie cum arată România astăzi, la 100 de ani. România traversează poate cea mai bună perioadă din punct de vedere economic şi al businessului din toată istoria ei.

Intrarea în Uniunea Europeană, în 2007, este considerată cel mai bun lucru pentru România, după Marea Unire de la 1 Decembrie 1918.

Apartenenţa la NATO, cea mai puternică alianţă militară de astăzi, oferă României o anumită siguranţă într-o zonă care istoric a fost expusă la turbulenţe, fiind la confluenţa intereselor marilor puteri.

Nu ştiu cum va arăta România peste 100 de ani, dar aş vrea-o în continuare parte din Uniunea Europeană, parte din alianţele politice şi militare occidentale, parte a fluxurilor economice şi a businessului global, o ţară unde investitorii, fie români, fie straini, să se simtă în siguranţă pentru a-şi derula investiţiile, o ţară care să fie cea mai bună din Europa pentru industriile creative şi investiţiile în start-up-urile din IT, o ţară care să ofere o siguranţă economică, socială şi politică În topul european.

Citeste si:  Cozmin Gusa: Avem o telenovela politica multinationala care poate schimba Romania

Ceea ce s-a câştigat în 2007 prin intrarea în Uniunea Europeană nu trebuie pus în discuţie niciodată. Clasa de business trebuie să fie în fruntea României pentru ca prosperitatea pe care şi-au creat-o să treacă dincolo de propriile companii.

 

Clasa politică a făcut Marea Unire din 1918, clasa politică a adus România în Uniunea Europeana şi în NATO.
Acum este rândul clasei de business să ducă România înainte în următorii 100 de ani.

România la 100 de ani.Clasa politică a adus România până aici. Acum este rândul clasei de business să ducă România înainte în următorii 100 de ani. La mulţi ani, România! 1

România la 100 de ani.Clasa politică a adus România până aici. Acum este rândul clasei de business să ducă România înainte în următorii 100 de ani. La mulţi ani, România! 2

România la 100 de ani.Clasa politică a adus România până aici. Acum este rândul clasei de business să ducă România înainte în următorii 100 de ani. La mulţi ani, România! 3

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  3. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. ”Mihai Constantinescu a murit!” Știrea care a pus pe jar o lume întreagă
  6. Referendumul a băgat zâzanie între vedete! Ionuț Cristache, atac la adresa Oanei Pellea:
  7. Vrei sa faci Karaoke cu marile vedete? Afla aici cum poti deveni si tu vedeta
  8. Chiar din prima seara m-au luat in primire. M-au fortat sa ma asez in genunchi si sa pun gura pe marginea băncuței de lângă pat.