Rezultatele celui mai proaspăt sondaj: PDM este formațiunea politică care știe cel mai bine cum poate să atragă investiții străine

Loading...

Rezultatele celui mai proaspăt sondaj, realizat de către IMAS, arată că Partidul Democrat din Moldova este formațiunea politică care știe cel mai bine cum poate să atragă investiții străine.

Mai mult ca atât, cea mai mare parte a respondenţilor crede că democraţii au muncit mult şi la dezvoltarea infrastructurii drumurilor. Studiul IMAS a fost realizat la comanda PDM.

Potrivit sondajului IMAS, 25,7 de procente dintre moldoveni cred că Partidul Socialiștilor poate îmbunătăți situația din țară. Iar 17,5 la sută dintre participanții la studiu susțin însă că Partidul Democrat din Moldova știe cum să schimbe lucrurile spre bine și să rezolve problemele din țară. Opt procente dintre cei chestionați cred că binomul PAS-PPDA este în stare să facă asta.

Același sondaj mai arată că 28 la sută dintre cetățeni consideră că PDM este formațiunea care știe cum să poată îmbunătăți infrastructura drumurilor. Drept dovadă este că, numai în acest an, au fost reabilitați peste 1600 de kilometri de drum, în cadrul Programului „Drumuri bune pentru Moldova”, proiect care va continua și în 2019.

Citeste si:  ​Caru' cu vedete: ​Game of Thrones a ajuns la final. Ce mesaje de adio emoţionante au transmis protagoniştii; Tudor Chirilă s-a enervat și a oprit un spectacol la Arad; Câți bani a primit Brigitte Năstase la Ferma

Fiecare al cincilea moldovean este de părere că PSRM ar putea înregistra reușite în acest domeniu. Sondajul mai arată că 15,5 procente cred că binomul PAS-PPDA poate îmbunătăți situația drumurilor, iar cinci la sută îşi pune speranţa în Partidul „ȘOR”.

Totodată, peste 22 la sută dintre moldoveni consideră că PDM poate aduce mai multe investiții străine în țară. Puțin peste 21 de procente dintre participanții la sondaj susțin că socialiștii ar putea să-i convingă pe antreprenorii din afară să-și deschidă afaceri în țara noastră.

Dintre cei chestionați, peste 18 procente consideră că blocul creat de binomul Sandu – Năstase este capabil să facă față acestui domeniu, iar Partidul „ȘOR” – de către 4,5 la sută dintre moldoveni.

Sondajul mai arată că un sfert dintre moldoveni consideră că PSRM ar putea dezvolta economia țării. Aceeași părere o au aproape 21 la sută din respondenţi despre Partidul Democrat. La acest capitol, binomul PAS-PPDA a acumulat un scor de puțin peste 18 la sută, iar Partidul „ȘOR” 4,5 procente.

Citeste si:  DEMISIA MOMENTULUI pe scena politică: Un deputat pleacă din USR din cauza referendumului privind familia tradiţională (FOTO)

Rezultatele studiului mai arătă că aproape jumătate dintre respondenți consideră că PSRM și PDM pot crea noi locuri de muncă și tot aceste două partide pot ajuta țara prin acțiunile lor.

Sondajul IMAS a fost efectuat în perioada 11 – 23 decembrie pe un eșantion de peste 1500 de respondenți din 108 localități. Marja de eroare este de plus minus 2,5 procente.


Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. Horoscop politic 2019, Cristina Demetrescu despre Dăncilă, Dragnea, Iohannis
  3. Home page
  4. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  5. Oferte pentru români de muncă în abatoarele din Germania
  6. Chiar din prima seara m-au luat in primire. M-au fortat sa ma asez in genunchi si sa pun gura pe marginea băncuței de lângă pat.
  7. Imaginile surprinse într-un hotel din Mamaia. Planul unor turiști ca să economisească bani: Mirosea ca la mama acasă
  8. Cutremurător! ASTROLOGUL vedetelor din ROMÂNIA lansează profeția DUREROASĂ: ‘Se va omorî... Destinul va dărâma tot din temelii’