„Revoluţionarii cu rol determinant“ din politică. Cine sunt aleşii care obţin bani pentru participarea lor la Revoluţia din 1989

Loading...

Printre actualii aleşi din Parlament care au primit titlul de „luptător cu rol determinant în victoria Revoluţiei Române” sunt Cătălin Rădulescu (deputat PSD, autor al mai multor iniţiative controversate), Eugen Nicolicea (deputat PSD şi vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor) şi George Cristian Sefer (deputat PMP). Indemnizaţia lunară pentru cei cu un asemenea titlu e de aproape 2.000 de lei. 

 

Recorder.ro a arătat într-un material cum deputatul Rădulescu şi-a schimbat declaraţiile referitoare la participarea sa la Revoluţia din 1989, în funcţie de context plasându-se la Piteşti sau Timişoara. De asemenea, declaraţiile sale au numeroase erori privind întâmplările de atunci, mai precis privind reperele temporale. 

 

La rândul său, Nicolicea a avut posibilitatea să-şi rotunjească veniturile cu banii primiţi de la stat pentru faptele sale de la Revoluţia din 1989. „E vorba de recunoaşterea faptului că nu am stat, ca alţii, să dorm în timpul Revoluţiei“, declara deputatul PSD pentru „Adevărul“ în 2016. 

 

Citeste si:  De Crăciun, ai ”liber” la copilărie, la București Mall-Vitan

Sefer, fost PP-DD-ist şi UNPR-ist, e acum parlamentar PMP, dar şi beneficiarul indemnizaţiei acordate revoluţionarilor. De altfel, acesta e şi preşedinte al Comisiei parlamentare a revoluţionarilor din Decembrie 1989.

 

Alţi politicieni care au făcut un pas în spate, dar care au primit titlul de luptător cu rol determinant, dar şi indemnizaţie, sunt fostul ministru Radu Berceanu (PDL) şi Bogdan Niculescu Dăvăz (PSD).

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Anda Ruga beata crita in club
  2. Home page
  3. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. Legatura dintre Președintele Klaus Iohannis si SECURITATE
  6. Ana Morodan a găsit o soluție salvatoare în „Asia Express”. Pe ce își cheltuie banii
  7. O zi din viata unei Mame - Merita citit.
  8. Horoscop politic 2019. Ce spun astrele despre Iohannis, Dragnea şi Dăncilă şi cine va avea un început de an dezastruos