„Revoluţionarii cu rol determinant“ din politică. Cine sunt aleşii care obţin bani pentru participarea lor la Revoluţia din 1989

Loading...

Printre actualii aleşi din Parlament care au primit titlul de „luptător cu rol determinant în victoria Revoluţiei Române” sunt Cătălin Rădulescu (deputat PSD, autor al mai multor iniţiative controversate), Eugen Nicolicea (deputat PSD şi vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor) şi George Cristian Sefer (deputat PMP). Indemnizaţia lunară pentru cei cu un asemenea titlu e de aproape 2.000 de lei. 

 

Recorder.ro a arătat într-un material cum deputatul Rădulescu şi-a schimbat declaraţiile referitoare la participarea sa la Revoluţia din 1989, în funcţie de context plasându-se la Piteşti sau Timişoara. De asemenea, declaraţiile sale au numeroase erori privind întâmplările de atunci, mai precis privind reperele temporale. 

 

La rândul său, Nicolicea a avut posibilitatea să-şi rotunjească veniturile cu banii primiţi de la stat pentru faptele sale de la Revoluţia din 1989. „E vorba de recunoaşterea faptului că nu am stat, ca alţii, să dorm în timpul Revoluţiei“, declara deputatul PSD pentru „Adevărul“ în 2016. 

 

Citeste si:  In loc de producție, spirale inflaționiste. Adrian Bența: Guvernul duce o politica paguboasa pe termen lung. EXCLUSIV

Sefer, fost PP-DD-ist şi UNPR-ist, e acum parlamentar PMP, dar şi beneficiarul indemnizaţiei acordate revoluţionarilor. De altfel, acesta e şi preşedinte al Comisiei parlamentare a revoluţionarilor din Decembrie 1989.

 

Alţi politicieni care au făcut un pas în spate, dar care au primit titlul de luptător cu rol determinant, dar şi indemnizaţie, sunt fostul ministru Radu Berceanu (PDL) şi Bogdan Niculescu Dăvăz (PSD).

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  3. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  4. Horoscop politic 2019, Cristina Demetrescu despre Dăncilă, Dragnea, Iohannis
  5. Secretul prin care Iohannis a ajuns Presedintele Romaniei
  6. Mai este Simona Halep virgină?
  7. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  8. E mai bine sa spui ceea ce simti si sa regreti pe moment,decat sa nu o faci si sa regreti o viata…