Revoluționarii au LUAT FOC: Cei are se află la conducerea țării vor să o ducă înapoi, cum era înainte de 1989

Loading...

Președintele Asociației pentru Adevărul Revoluției Cluj, Aurel Coltor, este nemulțumit de situația politică actuală din România, întrebându-se dacă, la 29 de ani de la Revoluție, cei care se află la conducerea țării vor să o ducă înapoi, cum era înainte de 1989, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Aurel Coltor a declarat, vineri, la marșul revoluționarilor care a avut loc la Cluj-Napoca pentru comemorarea Revoluției din 1989, că datorită jertfelor din 1989, românii au câștigat drepturi fundamentale, dar în loc ca România să progreseze spre o democrație reală, se îndreaptă spre mai rău.

”În 21 decembrie comemorăm 29 de ani de la Revoluția din 1989 din Cluj-Napoca. Am schimbat un regim, cel comunist, cu cel capitalist. Ne bucurăm că, datorită jertfelor din 1989, am câștigat drepturi fundamentale, tinerii se pot deplasa în Europa, dar nu ne-am gândit că, după 29 de ani, să fim în situația politică actuală a României. La Revoluție ne-am dorit o țară democratică, cum erau cele din Occident, ca România să progreseze spre o democrație reală, dar ne pare rău că mergem spre mai rău. Este foarte complicat și nu am înțeles ce vor să facă cei care sunt acum la conducere, să ne aducă înainte de 1989? Atunci așa era, un om care conducea totul, așa se vrea și acum? Nu este în regulă. Cei care au preluat puterea nu au făcut-o pentru nație, ci pentru ei și partidul lor. Nu facem politică, dar ne doare sufletul, a spus Coltor.

Citeste si:  Fostul city manager al orasului Timisoara se lanseaza in politica. Vrea sa fie primar intr-o comuna importanta

Potrivit acestuia, cu resursele naturale ale României și cu inteligența românilor, țara ar fi trebuit să fie printre primele din Europa, nu să fie pe primul loc la ce este rău și la ce este bun pe ultimul loc.

Citește și: Dan Voiculescu RĂBUFNEȘTE la adresa lui Traian Băsescu – O decizie a magistraților admite intervenția fostului președinte în dosarul Telepatia

Aurel Coltor a fost rănit în picior în 21 decembrie 1989 în Piața Unirii.

Peste 20 de revoluționari de la cele cinci organizații de revoluționari din Cluj-Napoca au participat, vineri, la un marș de comemorare a Revoluției din 1989, pe traseul Hotel Astoria – Bulevardul Regele Ferdinand – Piața Unirii – Bulevardul Eroilor – Calea Turzii – Cimitirul Eroilor Revoluției

În Piața Unirii, la Monumentul Stâlpi Împușcați, a avut loc o slujbă religioasă, o ceremonie de depunere de coroane de flori din partea asociațiilor de revoluționari, a unor partide și instituții, iar la final cei prezenți au colindat.

Citeste si:  PSD îi retrage sprijinul politic Gabrielei Firea

În Revoluția din 1989, la Cluj-Napoca au murit 26 de persoane, alte 65 fiind rănite.

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  3. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  4. Horoscop politic 2019, Cristina Demetrescu despre Dăncilă, Dragnea, Iohannis
  5. Secretul prin care Iohannis a ajuns Presedintele Romaniei
  6. Mai este Simona Halep virgină?
  7. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  8. E mai bine sa spui ceea ce simti si sa regreti pe moment,decat sa nu o faci si sa regreti o viata…