Reprezentanți de la ALDE Neamț, la evenimente în Brașov și București pe tema egalității de șanse și aleșilor locali tineri – Ziar Piatra-Neamt

Loading...

În perioada 16-18 noiembrie 2018 a avut loc la Poiana Brașov întâlnirea OFLDE având ca temă “Cariera politică a femeilor ALDE”.  La întâlnire au participat Călin Popescu Tăriceanu, președinte ALDE, Daniel Chițoiu, secretarul general ALDE, europarlamentarul Renate Weber și Gratiela Gavrilescu, presedinte OFLDE ROMÂNIA și ALDE PRAHOVA.

Organizația OFLDE Neamț a fost reprezentată la acest eveniment de Vasilica Crețu- președinte OFLDE Neamț și primar al comunei Dobreni, Neamț.

Reprezentanți de la ALDE Neamț, la evenimente în Brașov și București pe tema egalității de șanse și aleșilor locali tineri - Ziar Piatra-Neamt 1„Discuțiile sunt axate pe egalitatea de șanse, pe rolul femeii în societate și în politică, ținând cont de implicarea din ce în ce mai mare a femeilor în rezolvarea problemelor sociale și, implicit, în politică, în condițiile în care problemele cu care se confruntă de obicei femeile își găsesc cu greu locul pe agenda politică.

Neîndoielnic, unul dintre punctele forte ale reprezentării femeilor din România în politica la vârf este prezenţa lor în Parlamentul României și în cel European, în condiţiile în care mai sunt multe de făcut pentru a asigura echilibrul accesului la vârful politicii pe care îl promovează Uniunea Europeană.

Nume precum Grațiela Gavrilescu-Vicepremier și Ministrul Mediului, Norica Nicolai-eurodeputat, Renate Weber-eurodeputat, sunt doar câteva repere de profesionalism şi vocaţie politică. Cariera exemplară a femeilor politician prezentate anterior, contribuţia lor la îmbunătăţirea climatului politic şi a bunei guvernări pot fi un punct de pornire pentru schimbarea situaţiei actuale.

Implicarea fiecăreia dintre noi, în cazul în care considerăm că avem ceva de spus în acest domeniu, înscrierea în partide în funcție de afinitățile personale, munca de „furnicuță”, pornind de jos, atașamentul și seriozitatea vor contribui ca în cele din urmă să reușim să ,,ne impunem”, și în politică !”, a declarat Vasilica Crețu-Președinte OFLDE Neamț.

Citeste si:  Nicolae Nasta, numit şef al Departamentului pentru politica de apărare din cadrul MApN

Tot în acest weekend, la București, la Palatul Parlamentului, ALDE a organizat evenimentul “Think Smart Administration”, unde a participat și Viorel Jipa, reprezentant al organizației de tineret a ALDE Neamț. Acest eveniment a fost dedicat aleșilor locali tineri în jurul conceptului de Smart City, tematica fiind “Administrația publică locală”, discuțiile fiind purtate în jurul unor domenii esențiale pentru administrația publică: transporturi, mediu, energie etc.

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  3. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  4. Mai este Simona Halep virgină?
  5. Ana Morodan a găsit o soluție salvatoare în „Asia Express”. Pe ce își cheltuie banii
  6. Anda Ruga beata crita in club
  7. Cine sunt vedetele care participă în show-ul „Scena misterelor“, prezentat de Dan Negru şi Romică Ţociu FOTO
  8. O zi din viata unei Mame - Merita citit.