Remanierea guvernamentală: un amestec de şantaj, prostituţie politică şi reevaluări bizare

Loading...

Cu părere de rău, mă văd nevoit să constat că imposibilul s-a produs. În urma remanierii guvernamentale, vom avea un Executiv încă şi mai incompetent, plin de necunoscuţi şi politruci de duzină. Ce blestem pe acest popor ca, în anul Centenarului Marii Uniri, să aibă nişte conducători atât de înapoiaţi şi slugarnici. E mai rău decât pe vremea fanarioţilor.

Remanierea ieşită din pixul sultanului Dragnea este o bătaie de joc pentru fiecare român, fiind semnul cel mai clar că nu avem de-a face cu un Guvern al României, ci cu o simplă unealtă în mâinile lui Daddy. Fostul baron de Teleorman şi-a luat, practic, Guvern pe persoană fizică. Şi nu ezită să-l folosească aşa cum îl taie capul pentru a se perpetua la Putere şi a acumula o avere încă şi mai mare. Este reţeta unui dezastru total şi un prim pas spre eşecul unei întregi societăţi.

Revenirea Ecaterinei Andronescu în fruntea Ministerului Educaţiei este o restauraţie cu iz mafiot. Cea garantată de Marian Vanghelie se întoarce la locul crimei pentru a arunca ultima lopată de pământ asupra cadavrului Învăţământului românesc. Pe 31 august, doamna Cati se împăuna în faţa presei că „nu este de vânzare”. N-au trecut bine nici două luni că s-a vândut pentru un post de ministru. Dovadă clară de prostituţie politică din partea pupilei lui Ion Iliescu. Asta înseamnă să ai un caracter de doi bani.

Citeste si:  Lady Gaga s-a despărțit de logodnic? Vedeta nu mai poartă inelul!

Preşedintele Iohannis a greşit profund atunci când şi-a asumat rolul de notar personal al lui Liviu Dragnea. Niciodată nu ar fi trebuit să permită ca Ecaterina Andronescu să mai fie ministru al Educaţiei. Răul făcut viitorului României de această doamnă este mult prea mare pentru a accepta scuza că Dragnea ar fi putut veni cu o propunere încă şi mai toxică.

Şantaj este modul în care Niculae Bădălău, hoţ de grâu pe vremea lui Ceauşescu, s-a cocoţat în fruntea Ministerului Economiei. După ce îl ameninţa pe Dragnea cu debarcarea, s-a dezis de „pucişti”, obţinând ceea ce şi-a dorit: legitimitatea din fruntea unui minister. Mai mult, baronul de Giurgiu se va ocupa şi de celebrul Fond Suveran de Investiţii, în valoare de peste 10 miliarde de euro, care va fi folosit, foarte probabil, drept puşculiţă a PSD în perspectiva alegerilor din 2019 şi 2020. Curios ar fi să aflăm dacă nu cumva, în spargerea casei atât de mediatizate de Bădălău, nu s-a pierdut şi o anume valiză cu informaţii referitoare la TelDrum.

Citeste si:  Audieri în cazul imixtiunii Fundației Open Dialog în politica internă a țării noastre şi finanţarea unor partide politice

Revenirile lui Gabriel Leş şi Ana Birchall în Guvern reprezintă reevaluări bizare, pentru că amândoi au fost daţi fiind consideraţi ca neperformanţi. Brusc, au devenit lumini ale PSD numai bune să fie prezentate opiniei publice drept profesionişti noi, curaţi şi uscaţi. În fapt, sunt reşapări ale unor incompetenţi care nu au lăsat în urma lor nici măcar cât dâra unui melc.

Odată cu această remaniere guvernamentală moare definitiv mitul că PSD este un partid de cadre care pot oricând ocupa orice demnitate. PSD nu mai este partidul lui Iliescu de la mijlocul anilor ’90 sau al lui Năstase de la începutul anilor ‘2000. Este o o simplă epavă condusă de un baron provincial cocoţat ca un arivist feroce în fruntea ţării.

România merită mai mult decât această caricatură de Guvern. Se apropie 1 Decembrie. Dragi colegi parlamentari PSD – ALDE, lăsaţi deoparte politica, interesele meschine şi slugărnicia de partid. Votaţi moţiunea de cenzură a Opoziţiei – este singura şansă de a face un bine României. Haideţi să dăm acestei ţări şansa unui Executiv competent, capabil să gestioneze de o manieră demnă Preşedinţia rotativă a Consiliului Uniunii Europene.

Citeste si:  Caru' cu vedete: Cântăreții de folclor care au operații estetice și machiaj de scenă; Florin Busuioc, în direct la TV: „Cred că am fumat cam mult toată perioada asta”; Poza postată de Elena Udrea din închisoare. Așa arată acum?

 

Declaraţie politică depusă în Parlament – 21 noiembrie 2018

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  3. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. ”Mihai Constantinescu a murit!” Știrea care a pus pe jar o lume întreagă
  6. Referendumul a băgat zâzanie între vedete! Ionuț Cristache, atac la adresa Oanei Pellea:
  7. Vrei sa faci Karaoke cu marile vedete? Afla aici cum poti deveni si tu vedeta
  8. Liderul unionist George Simion şi-a lansat oficial candidatura la Europarlamentare. De ce?